Altec Lansing najavljuje BXR1321 2.1 zvučni sistem

Audio guru Altec Lansing trenutno priprema novi 2.1 zvučni sistem, entry-level model nazvan BXR1321 za koga kažu da uz elegantan dizajn treba da pruži vrhunski kvalitet zvuka za računare, netbukove i prenosne medija plejere. Ovaj Altecov sistem ima dva 2-inčna zvučnika punog opsega kao i 4-inčni subvufer (svi iz

Audio guru Altec Lansing trenutno priprema novi 2.1 zvučni sistem, entry-level model nazvan BXR1321 za koga kažu da uz elegantan dizajn treba da pruži vrhunski kvalitet zvuka za računare, netbukove i prenosne medija plejere. Ovaj Altecov sistem ima dva 2-inčna zvučnika punog opsega kao i 4-inčni subvufer (svi izolovani od uticaja okolne elektronike). Uključuju i USB i 3.5 mm povezivanje. Altec Lansing BXR1321 sistem ima preporučenu maloprodajnu cenu od 35 evra a izlazak je predviđen u maju. Sledećeg meseca Altec Lansing takođe planira da izbaci BXR1320 2.0 sistem sa cenom od 20 evra.

 

Izvor: TC Magazine

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi