Anker izbacio novi i jači dvostrani USB-C kabal za punjenje sa najlonskom pancirnom košuljicom

Ukoliko hoćete da zaista brzo punite telefon ili laptop računare, dozvolite ispravljaču da povuče maksimalnu količinu električne energije, a za tako nešto će vam trebati kabal poput novog dvostranog USB-C Anker kabla. Razlika koju ćete brzo osetiti

Anker izbacio novi i jači dvostrani USB-C kabal za punjenje sa najlonskom pancirnom košuljicom

Anker će izgleda uskoro lansirati novi kabl za punjenje. Proizvod pod nazivom „USB-C to USB-C Cable 544 Bio-Nylon (0.9m) Black“ pojavio se na Amazonu u Nemačkoj. Dodatak se takođe pojavio i kod drugih online prodavaca, poput RedShell-a u Holandiji.

„USB-C to USB-C kabl Anker 544“ nasleđuje raniji model 543, koji takođe ima sličnu pancirnu zaštitnu košuljicu od bio-najlona. Međutim, novija verzija navodno može izdržati do 30.000 savijanja, dok je originalni model reklamiran sa životnim vekom od 20.000 savijanja.

Na Amazon stranici je naznačeno da 544 omogućava punjenje snagom većom od 140 W, napajajući Samsung Galaxy S22 Ultra do 65% kapaciteta za samo pola sata. U poređenju s tim, 543 je opisan kao kabl od 240 W, koji puni Macbook Air 15 (M2) do 50% za 34 minuta.

Amazon Nemačka sugeriše da će Anker 544 USB-C to USB-C Cable Bio-Nylon (0.9m) koštati 55 evra, uz isporuku u narednih nekoliko nedelja. Međutim, s obzirom na to da stariji Anker 543 USB-C to USB-C Cable (240W, Bio) iste dužine košta 11,99 evra, verovatno je da je ova informacija netačna.

Još uvek nije jasno da li će se pojaviti u verzijama drugih dužina i boja, kao ni da li će proizvod biti dostupan na drugim tržištima, poput SAD-a ili Velike Britanije, prenosi Notebookcheck.

Bez obzira na ove otežavajuće okolnosti, definitivno se vredi potruditi i nabaviti ovaj sjajni dodatak vašem digitalnom aksesoaru!

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi