Anker je imao moćan nastup na IFA 2024 sajmu, impresivna ponuda proizvoda

Anker Innovations, je tokom nedavno održanog IFA 2024 sajma u Berlinu imao značajan nastup i tom prilikom predstavio novi asortiman proizvoda iz širokog portfolija brendova, uključujući Anker, Anker SOLIX, Soundcore, Nebula i Eufy, čime je privukao veliku pažnju posetilaca sajma u Berlinu

Anker je imao moćan nastup na IFA 2024 sajmu, impresivna ponuda proizvoda

Anker je predstavio nekoliko novih proizvoda iz svoje popularne MagGo serije. MagGo linija koristi najnovije Qi2 standarde punjenja i Magnetic Power Profile tehnologiju, pružajući brže i stabilnije bežično punjenje sa max 15 W snage. Novi asortiman uključuje:

  • MagGo 3-u-1 bežična stanica za punjenje sa sklopivim postoljem
    Jedinstvena sklopiva i prenosiva stanica za punjenje koja može istovremeno puniti Apple Watch, iPhone i AirPods.
  • MagGo bežični punjač (stalak) 
    Elegantni stoni punjač sa rotirajućim dizajnom od 360 stepeni.
  • MagGo Power Bank (10K Slim) 
    Ultra-tanka i lagana prenosiva baterija za punjenje u pokretu.
  • MagGo Power Bank (10K, Apple Watch) 
    Prenosiva baterija velikog kapaciteta specijalno dizajnirana za punjenje iPhone-a putem USB-C konekcije i Apple Watch uređaja bežičnim putem istovremeno.
  • MagGo magnetna futrola sa stalkom (360° prsten-stalak, za iPhone)
    Magnetna futrola sa ugrađenim 360° prsten-stalkom za iPhone.

Više detalja o novoj MagGo seriji može se pronaći na sajtu anker.com.

Anker SOLIX proširuje liniju kamperskih prenosnih stanica za napajanje

Anker SOLIX uvodi novu C300 seriju, kompaktni i prenosivi asortiman stanica za napajanje dizajniranih kako za avanture na otvorenom, tako i za rezervno napajanje kod kuće. Serija uključuje dva modela — C300 DC i C300 — svaki sa vertikalnim dizajnom koji štedi prostor i ugrađenom ručkom za nošenje, što ih čini idealnim za planinarenje, biciklizam i kampovanje, uz mogućnost korišćenja dodatnog remena za maksimalnu prenosivost.

C300 serija takođe uključuje integrisana rešenja za osvetljenje, pri čemu C300 DC ima jedinstvenu svetiljku na izvlačenje, dok C300 dolazi sa svetlom na prednjoj strani. Oba modela koriste LiFePO4 baterijsku tehnologiju, pružajući stabilan kapacitet od 288 Wh, uz izlaznu snagu od 300 W.

C300 DC je prvenstveno namenjen za upotrebu na otvorenom, sa više izlaznih priključaka za punjenje, uključujući dva 140 W dvosmerna USB-C porta koja mogu potpuno napuniti uređaj za samo 90 minuta. C300 je hibridno rešenje koje zadovoljava i potrebe kampovanja i potrebe za hitnim napajanjem, sa više USB-C priključaka i tri AC izlazna porta za male uređaje i lične uređaje. Oba modela uključuju XT60 priključak i podršku za solarno punjenje energijom do 100 W.

Oba modela su dostupna u SAD na anker.com i Amazon.com, dok će dostupnost u EU i UK početi 26. septembra.

ANKER SOLIX X1 sistem za čuvanje energije stiže u EU

Nakon uspešnog lansiranja u SAD ranije ove godine, Anker SOLIX najavljuje planove da donese X1 sistem za skladištenje energije u EU i UK. Usred rastućih troškova energije, Anker SOLIX X1 kombinuje elegantan, prepoznatljiv dizajn sa snažnim performansama kako bi podržao sve veće zahteve  ka energetskoj nezavisnosti potrošača.

Sa mogućnošću skladištenja do 180 kWh energije i isporuke do 72 kW snage, X1 osigurava da vlasnici kuća mogu sačuvati napajanje strujom čak i tokom nestanka ili havarije. Njegove inovativne mogućnosti optimizacije energije i brzo punjenje čine ga esencijalnim dodatkom za one koji žele da osiguraju svoju energetsku budućnost.

Više detalja o Anker SOLIX X1 može se pronaći na anker.com/solix.

EUFY proširuje ponudu pametnog osvetljenja za unutrašnji i spoljašnji prostor

Eufy proširuje svoju liniju pametnih uređaja za dom sa pet novih proizvoda za pametno osvetljenje koji ne samo da pružaju mnoštvo zabavnih i lepih načina da osvetlite vaš dom, već se mogu sinhronizovati zajedno kako bi stvorili tematske postavke — savršene za praznike ili proslave. Takođe, postojeći Eufy Security korisnici mogu integrisati nove opcije osvetljenja u svoj sigurnosni sistem za dom. Koristeći Eufy Security kamere i integrisanu veštačku inteligenciju tih uređaja, svetla se mogu programirati da se aktiviraju i menjaju boje kada kamera detektuje ljudsko kretanje. Novi asortiman uključuje:

  • Permanentna spoljašnja svetla E22 
    Glavni Eufy proizvod sa trostrukim LED dizajnom koji nudi 16 miliona boja i preko 50.000 sati upotrebe, uz zaštitu od vode, prašine i UV zračenja. Dostupan u dužinama od 50, 100 i 150 stopa (komplet od 100 stopa + 50 stopa produžetka).
  • Spoljašnje svetiljke sa žicom E10 
    Opremljene WonderShine tehnologijom koja besprekorno kombinuje RGB, hladnu belu i toplu belu svetlost, sa 80 unapred podešenih tema za prilagođavanje osvetljenja. Dostupno u dužini od 96 stopa.
  • Spoljni reflektori E10 
    Pružaju jarke RGB boje ili blago belo LED svetlo sa max 500 lumena svetline. Napravljeni od aluminijuma koji se koristi u automobilskoj industriji zbog izdržljivosti, ovi reflektori su otporni na koroziju i rđu. Dostupni u pakovanju od 2 komada.
  • Spoljašnja staza svetla E10 
    Elegantna i moderna, ova svetla za staze poboljšavaju izgled dvorišta, ivica i staza. Dostupno u pakovanju od 4 komada.
  • Unutrašnja podna lampa E10 
    Pruža do 1.700 lumena svetline sa ultra-finim prelazima boja, ova lampa je kompatibilna sa Google Assistant i Amazon Alexa sistemima za kontrolu glasom.

Više detalja o Eufy novoj seriji pametnog osvetljenja, uključujući cene, može se pronaći na eufy.com.

NEBULA proširuje asortima prenosnih kućnih projektora

Nebula uvodi dva nova projektora, oba opremljena Google TV platformom i ugrađenom Netflix integracijom, za besprekorno uživanje u zabavi.

  • Capsule Air 
    Capsule Air je sledeća generacija Nebula prenosivog projektora, koja nudi fleksibilnu upotrebu i gledanje sadržaja u skoro svakom prostoru. Ovaj uređaj je unapređen dodatnim opcijama kao što su Gimbal stalak, tripod sa Power Bank funkcijom koja udvostručuje vreme rada projektora, i Snap-On baza koja ne samo da omogućava naginjanje projektora, već može biti montirana na zid ili ormar za kreativne opcije projekcije.
  • Cosmos 4K SE
    Cosmos 4K SE, dizajniran za ljubitelje kućnih bioskopa, dolazi sa 4K UHD rezolucijom, 1.800 ANSI lumena zahvaljujući HybridBeam tehnologiji koja kombinuje LED i laserske elemente, kao i Dolby Vision. NebulaMaster sistem slike pruža prirodne slike sa verodostojnim bojama i detaljima, omogućavajući bioskopsko iskustvo gledanja.

Oba modela, Capsule Air i Cosmos 4K SE, dostupni su danas u SAD na seenebula.com i amazon.com. Cene i dostupnost Capsule Air projektora za Nemačku, EU i UK biće objavljeni uskoro. Cosmos 4K SE će biti dostupan u EU i UK od 19. septembra.

SOUNDCORE predstavlja premijum slušalice, otvoreni sistem slušalica i prenosne zvučnike

  • Space One Pro: slušalice sa eliminacijom buke 
    Soundcore je predstavio svoje najnaprednije slušalice do sada sa eliminacijom buke, Space One Pro, koje sadrže četvorostepeni sistem za potiskivanje buke i sklopivi dizajn sa novom FlexiCurve strukturom koja smanjuje njihovu veličinu za 50 procenata radi lakše prenosivosti. Space One Pro su dostupne danas u SAD i UK, a biće dostupne 19. septembra u EU.
  • AeroFit 2: Open Ear slušalice
    Sledeća generacija AeroFit 2 slušalica sa otvorenim sistemom, sadrži jedinstveni rotirajući ušni nosač i dvostruko zakrivljeni dizajn sa silikonskim premazom, obezbeđujući poboljšano, prilagodljivo prijanjanje i vrhunski kvalitet zvuka. AeroFit 2 će biti dostupne za kupovinu u SAD, UK i EU, a detalji o ceni i datumu lansiranja biće objavljeni naknadno.
  • Select 4 Go: prenosivi Bluetooth zvučnik
    Soundcore je takođe predstavio dva nova Bluetooth zvučnika. Ultra-prenosivi Select 4 Go nudi 20 sati trajanja baterije, otpornost na vodu po IP67 standardu i ekvilajzer za fino podešavanje, što ga čini idealnim za slušanje u pokretu. Biće dostupan u šest kombinacija boja u UK od 9. septembra, a u SAD kasnije tokom septembra.
  • Rave 3: AI karaoke party zvučnik
    Rave 3 je ultimativni zvučnik za žurke, sa dva bežična mikrofona i AI tehnologijom za uklanjanje vokala, koja može bilo koju pesmu pretvoriti u karaoke hit. Isporučuje 160 W zvuka sa BassUp 1.0 tehnologijom i svetlosni šou sinhronizovan sa ritmom, što ga čini savršenim za bilo koje društveno okupljanje. Dostupnost na tržištu i cena za Rave 3 biće najavljeni naknadno.
PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi