Apple i Carl Zeiss navodno rade na AR naočarama

ističe se da je Zeiss predstavnik potvrdio glasine da Apple i Carl Zeiss AG rade na laganom paru "augmented reality/mixed reality" naočara, koje bi mogle biti predstavljene ove godine.

Apple ima velike ambicije i planove za 2017. godinu, nakon nešto lošije prethodne dve godine, a među ovim planovima izgleda se nalazi i AR (augmented reality).Prema navodima, predstavnik kompanije Carl Zeiss AG je tokom CES sajma istakao da je Apple primorao Zeiss da ne otkriva informacije o paru naočara za AR, na kojima dve kompanije zajedno rade. Ovo je objavio UploadVR direktor Robert Scoble, koji je razgovarao sa ljudima iz Carl Zeissa, i istakao: “Ekskluzivne vesti. Apple i Zeiss zajednički rade na augmented reality optici”.Scoble ističe da je Zeiss predstavnik potvrdio glasine da Apple i Carl Zeiss AG rade na laganom paru “augmented reality/mixed reality” naočara, koje bi mogle biti predstavljene ove godine.Ukoliko se ovi navodi potvrde, Apple-ov Next Big Thing događaj će izgleda zaista biti veliki, sa novim iPhone modelima koji ove godine slave desetogodišnjicu, novim sedištem kompanije i novim partom AR naočara.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi