Budžetski Moto G24 kompanije Motorola će uskoro biti dostupan za kupovinu na odabranim evropskim tržištima

Moto G24, koji još uvek nije zvanično predstavljen, jedan je od sledećih pametnih telefona iz niže srednje klase koje će Motorola pustiti u prodaju ove godine.

Budžetski Moto G24 kompanije Motorola će uskoro biti dostupan za kupovinu na odabranim evropskim tržištima

Moto G24, koji još uvek nije zvanično predstavljen, jedan je od sledećih pametnih telefona iz niže srednje klase koje će Motorola pustiti u prodaju ove godine. O ovom uređaju se šuškalo pre otprilike mesec dana zajedno sa još jednim uređajem srednjeg ranga, Moto G34.

Ni jedan ni drugi još uvek nisu predstavljeni, iako je Motorola ovog meseca već otkrila jedan prilično pristupačan uređaj, Moto G Play 2024.

Iako već znamo kako će izgledati Moto G24, izveštaj nedavno objavljen od strane sajta Appuals sadrži više od samo nekoliko rendera visoke rezolucije telefona: cenu i specifikacije.

Moto G24 će koštati samo 169€

Prema izveštaju, Moto G24 će biti dostupan za kupovinu u odabranim evropskim zemljama po ceni od 169 evra. To je cena za najjeftiniju verziju koja dolazi sa 4/128GB memorije, što znači da će bolje opremljeni modeli koštati malo više.

Što se tiče specifikacija, Moto G24 navodno ima pristojan 6,56-inčni IPS LCD ekran sa HD rezolucijom i osvežavanjem od 90Hz. U unutrašnjosti, telefon dolazi sa MediaTek Helio G85 procesorom, uparen sa barem 4GB RAM-a i 128GB interne memorije (moguće je lansiranje dodatnih modela sa više memorije).

Dolazeći Moto G24 kompanije Motorola ima dvostruku kameru (glavni senzor od 50 megapiksela i makro kamera od 2 megapiksela), kao i sekundarnu kameru od 8 megapiksela za selfije.

Konačno, saznali smo da će telefon pokretati velika baterija kapaciteta 5.000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 20W, a radiće ni manje ni više nego na Androidu 14.

Izveštaj ne pominje ništa o datumu lansiranja Moto G24, ali s obzirom na količinu informacija koje se u poslednje vreme pojavljuju, očekuje se da će se to desiti pre nego što smo mislili.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi