Cooler Master CH331: Slušalice koje nude suštinu zvuka

Cooler Master CH331 su slušalice dizajnirane i napravljene sa osnovnom idejom da pruže suštinu onoga što znači dobar zvuk, čiste vokale i dobru muziku.

Cooler Master CH331 je gejmerski set slušalica sa mikrofonom i osnovnim funkcionalnostima koje znače izdržljivost u smislu dugotrajnog korišćenja na računaru i iznad svega reprodukcija dobrog zvuka. Sve ostalo je stavljeno u drugi plan.

Dakle, izvorni kvaliteti ono zbog čega i kupujemo ovakvu vrstu uređaja. Za nekog ko traga za suštinom dobrih slušalica i ne želi da baca pare na nepotrebne gluposti, ovo je pravi par slušalica!

Zamišljene su kao slušalice za svakodnevno korišćenje. Otuda imaju mekane i vrlo udobne jastučiće od prilagodljive pene koji su obloženi mekanom kožom. Na taj način lakše prate oblik vaše glave i manje zamaraju tokom duže upotrebe. Lagane su, dok je gornji deo takođe obložen kožom i napunjen penom kako vam se nakon nekoliko sati gejminga ne bi desilo da vam se slušalice “urežu u lobanju” zbog čega se javlja onaj dobro poznati tupi i neizdrživi bol, a ujedno je glavni razlog zašto se prekidaju dugotrajne “online” gejming partije.

Pre svega dobar zvuk

Ove slušalice u osnovi koriste metalnu “Y” konstrukciju čime se postiže izdržljivost i čvrstina oblika tokom korišćenja. Kombinacija crne i “gunmetal” sive nijanse pak stvaraju onaj prepoznatljivi gejmerski stil. Dodatni detalj komfora se tiče prisustva podesivih metalnih klizača na koje su direktno prikačeni otvori sa slušalicama, a čiji se ugao na najbolji način prilagođava obliku vašeg glave.

Kvalitet zvuka je obezbeđen ugradnjom zvučnika prečnika 50 mm sa pokrivanjem kompletnog frekventnog opsega, tako da jednako dobro zvuče u igrama i tokom gledanja filmova ili priče preko Skype-a. Za bolje uživanje u novim igrama i filmovima tu je virtuelna podrška za 7.1 prostorne zvučne efekte.

Za one koji žele samo uživanje u muzici i to kada krenu napolje, a da ne bi izgledali glupo sa mikrofonom na glavi, tu je opcija lakog montiranja i demontiranja mikrofona upotrebom klasičnog 3.5 mm konektora. I na kraju, obavezni gejming ukrasni detalj su svetlećim RGB prstenom oko slušalica i njegovog centralnog dela u vidu heksagonalnog Cooler Master logotipa.

Na kablu je smeštena kontrola: jačine zvuka, RGB funkcije, “Mute” taster za privremeni prekid rada mikrofona ili zvučnika bez potrebe da prekidate gejming akciju.

Cooler Master CH331 slušalice će se naći na rafovima prodavnica tokom oktobra sa preporučenom cenom od 42.99€. Moguća su odstupanja u zavisnosti od karakteristika lokalnog tržišta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi