DeepCool lansirao LS S ZERO DARK AIO seriju kulera: neka tama preuzme kontrolu

Kompanija DeepCool lansirala je LS S ZERO DARK AIO seriju kulera u koju spadaju LS520 i LS720S hladnjaci sa potpuno zatamnjenim dizajnom i visokim performansama

DeepCool lansirao LS S ZERO DARK AIO seriju kulera: neka tama preuzme kontrolu

Vodeći brend u rešenjima za hlađenje računarskih komponenti DeepCool predstavio je i LS520/720S ZERO DARK AIO kulere, koji predstavlja revolucionarni dodatak njihovoj liniji proizvoda. AIO LS S ZERO DARK serija napravljena je sa posebnom pažnjom kada su u pitanju detalji, a njeni pripadnici redefinišu AIO hlađenje sa potpuno zatamnjenim dizajnom koji kombinuje visoke performanse sa estetikom koja obuhvata eleganciju tame.

Ključne karakteristike LS520/720S ZERO DARK AIO kulera:

Gen4 pumpa visoke efikasnosti: sadrži DeepCool pumpu za vodu visokih performansi 4. generacije, pažljivo dizajniranu da optimizuje mikrokanale rashladne tečnosti. Pumpa je nadograđena snažnim trofaznim pogonskim motorom, koji postiže brzinu do 3100 RPM.

Visoko efikasan 120 mm PWM ventilator: LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci su opremljeni sa 120 mm PWM ventilatorima, postižući savršenu ravnotežu između niskog nivoa buke i snažnog protoka vazduha.

Nizak nivo buke, visoke performanse: kombinacija optimizovane pumpe za vodu, hladne ploče sa zakrivljenim „perajima“ i 120 mm PWM ventilatora obezbeđuje izuzetne performanse hlađenja uz minimalnu buku.

Kućište od aluminijumske legure: elegantno aluminijumsko kućište ne samo da dodaje vrhunski završni dodir, već i poboljšava ukupnu krutost kućišta pumpe.

Minimalno upravljanje kablovima: dizajnirana za čistu estetiku i jednostavno upravljanje kablovima, serija LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaka dopunjuje ultra-elegantne „stealth“ ili profesionalne konstrukcije.

Kompatibilnost sa više Intel i AMD soketa: sa kompatibilnošću za Intel LGA1700 /1200 /1151 /1150 /1155 i AMD AM5/ AM4 soketima, LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci podržavaju širok spektar korisnika bez obzira na izabrani CPU čip.

Tehnologija protiv curenja: DeepCool posvećenost pouzdanosti je pojačana tehnologijom protiv curenja, obezbeđujući rešenje za tečno hlađenje bez brige.

DeepCool LS520/720S ZERO DARK AIO kuleri su postavljeni da revolucionišu iskustvo hlađenja i nadgledanja za entuzijaste, igrače i korisnike koji traže vrhunske performanse. Uz mnoštvo naprednih funkcija i posvećenost kvalitetu, ovi hladnjaci oličavaju DeepCool posvećenost pomeranju granica tehnologije hlađenja računara.

PRIHVATITE MRAK: LS520/720S ZERO DARK AIO kuleri su skrojeni za entuzijaste koji cene vrhunske sisteme sa minimalnim osvetljenjem. Služe kao idealno rešenje za tečno hlađenje za naprednije procesore, stavljajući fokus na stvarne komponente, a ne na blistavo RGB osvetljenje.

SNAŽNO IZRAĐENO: LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci imaju aluminijumsko kućište, izabrano zbog svog netaknutog izgleda i sposobnosti da obezbedi dodatnu krutost kućištu pumpe. Poklopac pumpe koji se može okretati omogućava lako prilagođavanje različitim konfiguracijama konstrukcije.

DOKAZANE PERFORMANSE: Napravljen na temeljima DeepCool 4. generacije pumpe za vodu visokih performansi, LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci imaju optimizovane mikrokanale za efikasan protok rashladne tečnosti; snažan trofazni pogonski motor sa brzinama do 3100 RPM; debelu čvrstu bakarnu hladnu ploču za poboljšano odvođenje toplote.

POJEDNOSTAVLJENA INSTALACIJA: LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci obezbeđuju proces instalacije bez problema sa uključenim hardverom za montažu, garantujući pravilan kontakt i jednak pritisak, kako na Intel, tako i na AMD platformama.

Dostupnost, garancija i cene

LS520/720S ZERO DARK AIO hladnjaci su dostupni u veličinama ventilatora od 240 mm i 360 mm, za različite konfiguracije sistema. Kao svedočanstvo DeepCool poverenja u svoje proizvode, LS520/720S ZERO DARK AIO kuleri dolaze sa petogodišnjom garancijom, zajedno sa DeepCool korisničkom podrškom širom sveta i mrežu tehničke podrške.

Preporučena cena modela nove serije je:

LS520S ZERO DARK: 89,99 evra

LS720S ZERO DARK: 104,99 evra

Serija LS S ZERO DARK na tržištu je od 9. januara 2024. DeepCool LS520/720S ZERO DARK AIO kuleri su svedočanstvo posvećenosti kompanije inovacijama, performansama i stilu u oblasti rešenja za hlađenje. Sa svojim elegantnim dizajnom i najsavremenijom tehnologijom, predstavlja savršen izbor za korisnike koji traže vrhunsku kombinaciju estetike i performansi.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi