Galaxy S25 Ultra već odradio prve Geekbench testove – otkriva preliminarne detalje o performansama

Galaxy S25 Ultra donosi značajan skok u performansama, povratak na zaobljene ivice, i podršku za Android 15

Galaxy S25 Ultra već odradio prve Geekbench testove – otkriva preliminarne detalje o performansama

Samsung Galaxy S25 Ultra pojavio se na Geekbench-u, pružajući rani uvid u njegove performanse i hardverska poboljšanja. Model označen kao ‘SM-S938U’, verovatno je verzija koja će biti dostupna u SAD-u.

Performanse telefona u Geekbench testovima:

  • Jedno jezgro: 3069 poena
  • Višejezgarni test: 9080 poena

Za poređenje, Galaxy S24 Ultra je postigao:

  • Jedno jezgro: 2143 poena
  • Višejezgarni test: 6696 poena

Očigledno je da postoji značajan skok u performansama i snazi, uprkos tome što Galaxy S25 Ultra ima tanji dizajn od svog prethodnika. Renderi pokazuju da će S25 Ultra imati zaobljene ivice, vraćajući se na klasičniji izgled.

Geekbench lista takođe otkriva da testirani model ima 12 GB RAM-a, kao i prošlogodišnji Ultra, ali to ne znači da će svi modeli biti ograničeni na ovu količinu memorije. Telefon koristi Android 15, što znači da će podržavati ažuriranja do Android 22 verzije.

Takođe, model koristi osmojezgarni Qualcomm procesor sa maksimalnom frekvencijom od 4,19 GHz, što sugeriše da neće koristiti Snapdragon 8 Gen 4 procesor, prema poslednjim dospelim informacijama.

Iako Samsung planira proizvodnju svojih 1,4 nm čipova do 2027. godine, problemi sa proizvodnjom stavljaju veliki znak pitanja na budućnost dela kompanije koji se bavi poluprovodnicima i proizvodnjom čipova. Za korisnike je pak važna činjenica da Samsung obećava da će Galaxy S25 Ultra biti jedan od najboljih telefona u 2025. godini, piše Phone Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi