Galaxy Z Flip 4 imaće nešto veću bateriju u odnosu na prethodnika

Sa Galaxy Z Flip 4, čini se da će Samsung rešiti probleme sa baterijom sa malo većim ćelijama.

 
Ispostavilo se da je Samsung Galaxy Z Flip 3 bio veliki uspeh za Samsungovu sklopivu liniju kada je debitovao prošle godine, ali je došao sa a baterijom koja nije bila baš sjajna. Tačnije, malog je kapaciteta.

Sa Galaxy Z Flip 4, čini se da će Samsung rešiti te probleme sa baterijom sa malo većim ćelijama.GalaxyClub izveštava da će Galaxy Z Flip 4 biti opremljen nešto većom baterijom u odnosu na svog prethodnika. Konkretno, baterijom od 3.400 mAh umesto paketa od 3.300 mAh koji je bio u Flip 3. Ovo je manja nadogradnja, ali to bi moglo značiti onu malu razliku između punjenja usred dana i odlaska na spavanje.

Ulazeći u detalje, Flip 4 će očigledno imati dve baterije, baš kao i modeli koji su bili pre njega. Manja od dve je iste veličine kao kod Flip 3, sa kapacitetom od 903 mAh. Druga je za 100 mAh veća, pri nazivnom kapacitetu od 2.400 mAh. Ovo dovodi do toga da je očekivani kapacitet od 3.400 mAh, piše Galaxy Club.Iako je, kao što je pomenuto, ovo u najboljem slučaju manja nadogradnja, svakako je nešto čemu se treba radovati.

Galaxy Z Flip 3 je prošle godine bio najprodavaniji Samsungov preklopni telefon do sada. Uz Android 13, koji bi uz ovaj telefon mogao stići čak i od samog starta, i novu optimizaciju koju obećavaju iz Google-a, možda baterija ovog telefona zadovolji kriterijume i probirljivih korisnika kojima je potrebna pouzdana baterija koja će moći da izdrži ceo dan bez naknadne potrebe za dopunjavanjem.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi