Galaxy Z Fold 6 Special Edition biće predstavljen sledeće nedelje

Samsung Galaxy Z Fold 6 Specijalna Edicija biće predstavljena 21. oktobra sa tanjim dizajnom i poboljšanim kamerama

Galaxy Z Fold 6 Special Edition biće predstavljen sledeće nedelje

Dugo se već govori o tome kako će Samsung predstaviti tanju i tehnički napredniju verziju Galaxy Z Fold 6 telefona. Sada je već izvesno da će Galaxy Z Fold 6 Special Edition biti lansiran tokom sledeće nedelje.

Galaxy Z Fold 6 Special Edition biće predstavljen 21. oktobra

Video objavljen od strane Samsung Koreja na njihovom YouTube kanalu, otkriva da će Galaxy Z Fold 6 Special Edition biti predstavljena 21. oktobra 2024. To je nekoliko dana ranije nego što se prvobitno očekivalo. Navodi se da će uređaj biti lansiran samo u Kini i Južnoj Koreji.

Video je najava za predstojeći telefon i prikazuje osobu koja nosi pismo u koverti i gura ga ispod vrata. Otvaranje koverte otkriva preklopni telefon sa datumom 24.10.21 ispisanim na ekranu i porukom „Pozvani ste“.

Šta možemo očekivati od Galaxy Z Fold 6 Special Edition telefona?

Očekuje se da Galaxy Z Fold 6 Special Edition ima tanji dizajn. Navodi se da će debljina telefona biti 4,9 mm kada je rasklopljen i 10,6 mm kada je sklopljen. Iako još uvek nije tanak kao neki preklopni telefoni kineskih brendova, ovo je definitivno korak u pravom smeru. Pored toga, Samsung će verovatno zadržati IP48 otpornost na prašinu i vodu, što nedostaje kineskim preklopnim telefonima. Uređaj bi mogao imati titanijumski okvir, sličan onom na Galaxy S24 Ultra.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Telefon bi trebalo da ima 6,5-inčni spoljašnji ekran i 8-inčni preklopni unutrašnji ekran. Mogao bi imati nešto veću bateriju za podršku većim ekranima. Pokretaće ga Android 14 sa unapred instaliranim One UI 6.1.1, uz obećanih sedam glavnih budućih Android OS ažuriranja.

Predstojeći preklopni telefon mogao bi koristiti isti Snapdragon 8 Gen 3 procesor kao Galaxy Z Fold 6. Međutim, mogao bi imati bolje kamere. Prema nekim izveštajima, Galaxy Z Fold 6 Special Edition će dobiti primarnu zadnju kameru od 200 MP, dok bi ostale kamere ostale nepromenjene, kao kod standardnog Galaxy Z Fold 6 modela, piše Sammobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi