Gledajte omiljene filmove na Huawei telefonu uz App Gallery

Prodavnica aplikacija AppGallery koja je dostupna na vašem Huawei uređaju ima širok izbor aplikacija za gledanje filmova ili serija.

Gledajte omiljene filmove na Huawei telefonu uz App Gallery

Danas su nam različiti sadržaji dostupni više nego ikada pre, uz pametne uređaje koje nosimo uvek sa sobom, bilo da su to inovativni telefoni, satovi sa velikim brojem korisnih funkcija ili interesantne bežične slušalice. Huawei osluškuje potrebe korisnika, čime se pozicionirao kao jedna od vodećih kompanija na tržištu visokotehnoloških uređaja. Pri kreiranju rešenja za svoje korisnike, u fokusu su jednostavnost i efikasnost upotrebe, kao i prilagođenost dinamičnom stilu života koji nas tera na prisutnost u svakom trenutku.

Samo u martu, jedinstveni telefon naprednih karakteristika Huawei Mate 50 Pro možete pronaći na odličnom popustu, i pri kupovini uštedeti čak 40.000 dinara.

Od sada mnogo upotrebljiviji AppGallery na Huawei telefonima

Uređaji kompanije Huawei su se oduvek izdvajali svojim nesvakidašnjim dizajnom, inovativnim funkcijama kao i kvalitetnom izradom. Huawei Mate 50 Pro je pravi predstavnik pametnog telefona koji će biti uz vas u svakoj prilici. Karakteriše ga vrhunska kamera sa inovativnim otvorom blende na čak 10 nivoa, prelepi Space Ring dizajn a ono što će oduševiti sve ljubitelje serija i filmova jeste dugotrajna baterija.

Huawei Mate 50 Pro u svom tankom kućištu poseduje bateriju od 4.700 mAh, a podršku pruža SuperCharge tehnologija punjenja od 66W. Ovakvom kombinacijom se postiže idealan balans između trajanja baterije, brzog punjenja i prenosivosti, što čini ovaj uređaj uvek spremnim za intenzivnu upotrebu. Jedna od prednosti je i režim za hitne slučajeve niskog nivoa baterije – napravljen je da produži dužinu upotrebe, čak i kada je ona intenzivna. Ova funkcija kombinuje bateriju odličnih specifikacija sa EMUI 13 algoritmima i tehnologijom SuperEnergy Boosting i dizajnirana je da prati potrebe brzog životnog stila današnjih korisnika. SuperEnergy Boosting se aktivira kada nivo baterije pametnog telefona padne na 1% – čime ga efikasno spasava od brzog potpunog pražnjenja.

Brzim punjenjem se za pola sata stiže do 77%, a uz par minuta više Huawei Mate 50 Pro dolazi do baterije punog kapaciteta. Snažna baterija će posebno koristiti u situacijama kada želite da pogledate veći broj epizoda neke serije preko vašeg telefona. Na vama je da odaberete aplikaciju na kojoj se popularna serija prikazuje, i jednostavno je instalirate na vaš Huawei Mate 50 Pro.

AppGallery vam donosi najekskluzivnija ostvarenja

Prodavnica aplikacija AppGallery koja je dostupna na vašem Huawei uređaju ima širok izbor aplikacija za gledanje filmova ili serija. Bilo da je u pitanju Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video ili Disney+ za najmlađe, uz dva jednostavna klika ćete moći da odaberete željeni sadržaj za opuštanje, zabavu ili čak učenje kroz edukativne serijale na svom Huawei Mate 50 Pro. Kako ove striming platforme omogućavaju da ispratite najnovija filmska ostvarenja, nagrađivane TV emisije i dokumentarce, sigurno je da svako od nas želi da ima mogućnost jednostavnog i brzog pristupa. Ulaskom na AppGallery i pritiskom na dugme Install pri pronalasku željene aplikacije za gledanje filmova i serija imaćete sve sadržaje dostupne na vašem telefonu.

Pored ovih aplikacija, možete pronaći i Google aplikacije, tako da je sada svim EMUI korisnicima dostupno apsolutno sve što im je potrebno, instaliranjem direktno iz prodavnice aplikacija AppGallery na Huawei pametnim uređajima. Aplikacije su dostupne odmah, na početnom ekranu, čime je svaki sadržaj korisnicima na dohvat ruke.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi