Google najavio Pixel 9 Pro u prvom tizeru

Na novoj stranici Google prodavnice prodavnice, Google je prikazao prvi tizer za svoj novi telefon - Pixel 9 Pro koji će biti predstavljen 13. avgusta

Google najavio Pixel 9 Pro u prvom tizeru

Kao uvod u današnju najavu novog Google Pixel uređaja, Pixel 9 Pro, pre par dana smo saznali da će Google održati Made by Google događaj 13. avgusta kako bi predstavio šta je sve novo u Android svetu, kao i Pixel i AI novitete.

Pozivnica koja je poslata medijima nije eksplicitno pomenula “Pixel 9 pro” ili “nove Pixel uređaje”, pa smo donekle samo pretpostavljali da je to upravo ono što ćemo dobiti. Ispostavilo se da će Google zaista prikazati seriju Pixel 9 Pro i to je sada potvrđeno.

Na novoj tizer stranici Google Store-a, Google kaže da “Lansiranje dolazi.” i “Ne propustite magiju.” pre nego što nas uvede u video koji kratko prikazuje ivice serije Pixel 9.

U ovom kratkom videu, suptilan dodir svetlosti otkriva dizajn Pixel 9 Pro koji pratimo već mesecima kroz različite glasine. Google događaj dodaje “IX” u klip kako bi potvrdio naziv.

Pixel 9 Pro definitivno gledamo sredinom avgusta

Tizer nas svakako obaveštava da su curenja informacija bila tačna. URL stranice takođe sadrži “google_pixel_9_pro” u sebi, tako da je i definitivno otklonjena svaka sumnja šta nam to sledi 13. avgusta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi