Google zvanično najavio Pixel C Android tablet

S vremena na vreme Google predstavi i proizvode koje razvija samostalno od početka do kraja. Jedan od takvih uređaja je i najnoviji Google Pixel C tablet sa Android 6.0 Marshmallow operativnim sistemom.

Google je poznat po svojoj Nexus liniji telefona i tableta, koje razvija u saradnji sa renomiranim proizvođačima hardvera. Međutim, s vremena na vreme Google predstavi i proizvode koje razvija samostalno od početka do kraja. Jedan od takvih uređaja je i najnoviji Google Pixel C tablet sa Android 6.0 Marshmallow operativnim sistemom.Google Pixel C je opremljen 10.2-inčnim ekranom, rezolucije 2560 x 1800 piksela (308 ppi). Interne specifikacije pripadaju premijum segmentu i uključuju Nvidia Tegra X1 čipset sa četvorojezgarnim CPU-om i Maxwell GPU-om, uz 3GB RAM-a. Tu je prilagodljiva tastatura u kombinaciji sa postoljem, koja i bežično puni Pixel C kada se tablet položi preko nje. Dodatno, tastatura može da se presavije i prikači na poleđinu tableta, pa je uvek pristupačna kada je to korisniku potrebno.Google Pixel C tablet će se u prodaji naći do predstojećih praznika, a cena će mu biti 499 dolara za 32GB model, odnosno 599 dolara za model od 64GB. Tastatura se prodaje odvojeno, po ceni od 149 dolara.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi