HarmonyOS 3.0 stiže krajem jula na ovih 9 uređaja

Tehnološki gigant iz Kine krupnim koracima korača napred, a dok ne stigne Mate 50 serija, Huawei nam je spremio novu verziju HarmonyOS za svoje uređaje.

Sa nekoliko različitih strana došli su izveštaji da Huawei sprema svoju novu verziju operativnog sistema koja pojednostaviti mnoge stvari i ispraviti većinu problema koje su mučile HarmonyOS 2.0, piše GizChina.
HarmonyOS 3.0 će doneti novi algoritam koji će omogućiti glatko korišćenje na svim uređajima. Huawei je nedavno otvorio javnu beta registraciju za HarmonyOS 3.0 koja traje do 15. jula, a vreme za odgovor na to da ste primljeni u program stiže do 25. jula. Uređaji koji su obuhvaćen javnim beta programom su:

Huawei P50
Huawei P50 Pro
Huawei-P50 Pocket
Huawei Mate 40
Huawei Mate 40 Pro
Huawei-Mate 40 Pro 4G
Huawei Mate 40 Pro+
Huawei Mate 40 RS Porsche Design
Huawei-MatePad Pro 12,6’’ 2021 model

HarmonyOS3.0.jpg
Verovatno važi i za sve HarmonyOS 2.0 uređaje
S obzirom na to da se javni beta program nadograđuje direktno na HarmonyOS 2.0, to znači da će najverovatnije svi aktuelni HarmonyOS 2.0 telefoni i tableti moći da se ažuriraju na novu verziju.
Prema izveštajima, HarmonyOS 3.0 bi trebao da donese sveobuhvatno ažuriranje i nove mogućnosti sistema, kao i nove razvojne alate.
Mate 50
Kada je u pitanju Mate 50 serija, inicijalni izveštaji i dalje govore da će novi Huawei flagship ostati na podršci za 4G, iako će najverovatnije koristiti Snapdragon 8 Gen 1 SoC, što i ne bi trebalo da bude preveliko ograničenje, jer Huawei prodaje maske koje omogućavaju 5G konekcije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi