Honor CEO otkrio predstojeći Magic7 Pro flegšip telefon

Honor Magic7 Pro prikazan u demo prezentaciji sa zakrivljenim ekranom, dvostrukim kamerama i podrškom za 3D otključavanje prepoznavanjem obrisa lica

Honor CEO otkrio predstojeći Magic7 Pro flegšip telefon

Honor CEO George Zhao pružio nam je uvid u nadolazeći Honor Magic7 Pro tokom nedavne demonstracije. Telefon je smešten u jednu od onih maskirnih maski, namenjenih samo za prototipove telefona, specijalno dizajniranih da sakriju većinu karakterističnih dizajnerskih detalja.

Dakle, kao što možete videti, ne možemo mnogo toga zaključiti iz ovih fotografija. Ono što je očigledno jeste da telefon ima izrez u obliku pilule na vrhu ekrana, u koji smeštena selfi kamera i 3D tehnologiju za otključavanje pomoću prepoznavanja obrisa lica. 

Ekran takođe deluje zakrivljeno, baš kao kod njegovog prethodnika. Mali okviri su standard za kineske telefone visokog ranga krajem 2024. godine i Magic7 Pro ne razočarava u tom pogledu. 

Na zadnjoj strani ima mnogo manje toga za videti jer maska u potpunosti skriva dizajn ostrva sa kamerama. LED blic je vidljiv, kao i dve kamere, ali postoji dosta toga što nije uočljivo.

Serija Honor Magic7 biće zvanično predstavljena 30. oktobra, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi