Honor Magic6 serija će najverovatnije imati tri telefona uključujući i Porsche Design

Predstojeća Honor Magic6 serija telefona će najverovatnije sadržati osnovni, Pro i Ultimate model telefone, od kojih je poslednji možda Porsche Design varijanta

Honor Magic6 serija će najverovatnije imati tri telefona uključujući i Porsche Design

Dok se Honor priprema da lansira svoju sledeću seriju telefona, glasine o njoj nastavljaju da stižu, a najnovija se odnosi na modele koje će ona  sadržati. Tako bi predstojeća Honor Magic6 serija trebalo da sadrži tri modela telefona: osnovnu, Pro i Ultimate varijantu. Međutim, postoji mogućnost da poslednji model zameni Porsche Design varijanta, ali ona možda bude i dodatak na tri varijante telefona.

Ove informacije prenosi dobro poznati insajder sa Weibo društvene mreže DigitalChatStation, a dodatne glasine iz azijskih medija svi telefoni će navodno imati dve selfi kamere. Izvori predstavljaju ove telefone kao „srednje, velike i vrlo velike veličine“. Pri tome, dva modela navodno stižu sa kružnim ostrvom kamere na poleđini.

Najveći model u Honor Magic6 seriji imaće umesto kružnog, kućište kamere koje je, kako pišu, oblika između kruga i pravougaonika, baš kao i Magic5 Ultimate model. Međutim, formulacija je nejasna, jer je u pitanju možda novi Porsche Design ili potpuno drugačiji pametni telefon.

Porsche Design je dizajnerski studio koji je osnovala ista osoba koja je odgovorna i za prvi sportski automobil Porsche 911 šezdesetih godina prošlog veka. U svetu mobilnih telefona, ovaj studio stvorio je nekoliko BlackBerry pametnih telefona pre nego što je sklopio partnerstvo sa kompanijom Huawei, ali i drugim brendovima telefona i računara.

Ukoliko se glasine ispostave kao tačne, Honor će napraviti još jedan korak na putu učenik – majstor. Kompanija već dominira tržištem pametnih telefona u Kini, a kada je u pitanju Honor Magic6 serija, izgleda nasleđuje i partnerstvo sa pomenutim studijom od svoje nekadašnje matične kompanije Huawei.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi