Honor na MWC predstavlja savitljivi Magic Vs, a evo kako on izgleda iznutra

Iako je premijera za Kinu održana krajem novembra prošle godine, globalna premijera Honor Magic Vs telefona za ostatak sveta zakazana je za MWC sajam.

Honor na MWC predstavlja savitljivi Magic Vs, a evo kako on izgleda iznutra

I dok svi čekamo zvaničnu premijeru Honor Magic Vs savitljivog telefona bez useka na ekranu na MWC sajmu, po prvi put imamo mogućnost da zavirimo ispod površine i vidimo kako izgleda unutrašnjost  telefona  sa revolucionarnim sistemom šarki.

Poznati YouTube kanal JerryRigEverything, je na svom YouTube kanalu rasklopio najnoviji savitljivi flegšip Honor Magic Vs i tako otkrio više o samom uređaju i detaljno prikazao unutrašnje delove ovog, po mnogo čemu jedinstvenog sklopivog telefona.

Revolucionarni sistem šarki, tanak dizajn, visok nivo izdržljivosti, izuzetno jaka baterija i mala težina uređaja osnovne su karakteristike ovog moćnog telefona koji je po svim tim karakteristikama daleko ispred konkurencije, a Honor Magic Vs krije i mnogobrojne zanimljivosti i inovacije u pogledu materijala, tehnoloških rešenja i dizajna.

Honor tim za istaživanje i razvoj posebu pažnju posvetio je tehnologiji sklopivih šarki. Livena iz jednog dela, super lagana šarka bez zupčanika, koja omogućava preklapanje dva ekrana tako da ne ostavlja suvišni prostor između njih, rešava i brojne probleme s kojima su se do sad susretali sklopivi telefoni.

Magic Vs hardver

Za sve one koji su propustili, Magic Vs dolazi sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetom, 8 ili 12 GB RAM-a i 256 ili 512 GB skladišne memorije. Magic Pen je olovka koja se može dokupiti, a koja se povezuje preko Bluetooth veze i omogućava precizne radnje na velikom ekranu, ali nema svoj slot u kućištu.

Veliki ekran je OLED tipa, ima 7,9 inča kad se otvori, 2272×1984 piksela sa osvežavanjem od 90 Hz, što jako liči na prethodni model, Magic V. Spoljni ekran ima 6,45 inča po dijagonaliu, ali sa mnogo drugačijim odnosom stranica, nešto širim od sličnih savitljivih telefona. Rezolucija je 2560×1080 piksela, a osvežavanje 120 Hz.

Tehnološki entuzijasti koji vole da otkrivaju nove stvari i prodiru u samu srž, sigurno će uživati u toj tematici. Na fotografijama možete videti kako izgledaju unutrašnji procesi Honor Magic Vs modela.

Zvanično globalno lansiranje Honor Magic Vs telefona, kao i Honor Magic5 serije, održaće se na MWC sajmu 27. februara.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi