Honor otkrio dizajn Magic6 Ultimate telefona nekoliko dana pred lansiranje

Nedelju dana pred zvanično predstavljanje Honor Magic6 Ultimate telefona, kompanija je otkrila njegov dizajn i počela da prima rezervacije kupovine

Honor otkrio dizajn Magic6 Ultimate telefona nekoliko dana pred lansiranje

Predstojeći Honor Magic6 Ultimate telefon ima dizajn koji se izdvaja od dua modela Magic6 i Magic6 Pro, a kompanija je nedelju dana pred njegovo lansiranje otkrila pojedine detalje njegovog izgleda.

Iako i dalje čuva pojedinosti hardvera u tajnosti, vidimo da će Honor Magic6 Ultimate verzija biti dostupna u crnoj i ljubičastoj boji pod nazivima Ink Rock Black i Sky Purple. Obe verzija imaće poleđinu od eko kože sa nekom vrstom šavova.

Dizajn uređaja podrazumeva kućište kamere sa blagim, elegentnim padom na ivicama koje dolaze do izražaja u pomenutim bojama. Honor je delimično otkrivajući dizajn na sajtu objavio i da su dostupne rezervacije telefona uz depozit od 1.000 juana u Kini, a zauzvrat će takvi kupci dobiti i nekoliko poklona.

Neki od njih su Honor Band 7 (NFC verzija) narukvica i Honor Mall Year of the Dragon, što je u stvari ukrasni broš. Naravno, kupci ovo dobijaju ukoliko i kupovinu koju su rezervisali završe do kraja.

Honor Magic6 Ultimate biće dostupan u verzijama sa 512 GB ili 1 TB prostora za skladištenje podataka, a sudeći po oznakama na njegovoj redizajniranoj izbočini kamere na poleđini, imaće isto sočivo na glavnoj kameri sa promenljivim otvorom blende od f/1,4 do f/2,0 i istu 180 MP periskopsku telefoto kameru sa otvorom blende od f/2,6 i opcijom do 100x digitalnog zuma.

Telefon će zvanično biti na tržištu 18. marta zajedno sa Magic6 RSR verzijom, koja predstavlja Pro model u Porsche Design verziji, kao i sa Honor MagicBook Pro 16 laptopom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi