Honor predstavlja Magic6 Ultimate i RSR Edition telefone 18. marta

Kompanija Honor će uskoro zvanično predstaviti dva vrlo zanimljiva modela telefona Magic6 Ultimate i RSR Edition, čije karakteristike već sada izazivaju nestrpljenje.

Honor predstavlja Magic6 Ultimate i RSR Edition telefone 18. marta

Kompanija Honor je prilično aktivna od početka godine. Nakon promocije Magic6 Pro modela sa kojim smo vas upoznali tokom nedavno održanog MWC 2024 sajma u Barceloni, nedugo nakon toga smo bili u prilici da među prvima detaljno testiramo ovaj model. Istom prilikom smo mogli da se upoznamo i sa estetikom RSR Porsche Edition modela. Sada sledi zvanični izlazak koji će biti objavljen za 10 dana tokom manifestacije koju će kompanija Honor održati u Kini.  

Honor je prvi put tokom svetskog mobilnog kongresa održanog u Barceloni predstavio Magic6 sa 100x digitalnim zumom i RSR Porsche Edition dizajnom. Tokom jučerašnjeg dana, kompanija je zakazala zvanični događaj posvećen lansiranju ovog modela 18. marta u Kini.

Honor Magic6 RSR Edition sa Porsche dizajnom

Na događaju se pored Magic6 RSR Porsche Design telefona, očekuje još jedan pod oznakom Magic6 Ultimate, a kineski korisnici će biti u prilici i da ekskluzivno vide novi MagicBook 16 Pro laptop, prenosi GSMArena.

Novi telefon će se razlikovati od standardnih Magic6 verzija jer napušta kružni oblik ostrva na kome je smešten sistem kamera i prelazi na pravougaoni oblik dizajna, inspirisan Porsche Design logoom.

Za laptop se kaže da je lagan, ali se takođe tvrdi da će imati beskompromisne performanse koje neće biti žrtvovane ni za pedalj zbog primene ultra tankog dizajna.  Honor tvrdi da se odlično snalazi u ulozi gejming računara. Kako i ne bi kada MagicBook 16 Pro stiže u konfiguraciji sa GeForce RTX 4060 grafičkim procesorom, 32 GB RAM-a i SSD uređajem za skladištenje podataka kapaciteta 1 TB.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi