Honor priprema Magic V Flip sa ogromnim spoljim ekranom i velikom baterijom

Honor radi na Magic V Flip savitljivom telefonu sa najvećom baterijom među preklopnim uređajima na tržištu, koji će navodno imati i ogromni spoljni ekran

Honor priprema Magic V Flip sa ogromnim spoljim ekranom i velikom baterijom

Kineska kompanija Honor planira još jedan bum na tržištu savitljivih telefona, odnosno onih sa preklopnim ekranima, a najnovije insajderske informacije otkrivaju da je u pitanju Magic V Flip sa velikim spoljim ekranom.

Ovaj ekran će navodno biti i jedan od najvećih u svojoj kategoriji na tržištu, tvrdi poznati insajder sa kineske društvene mreže Weibo, nalog pod imenom DigitalChatStation. Procurila slika kućišta spoljnog ekrana, koju je postavio isti izvor, u skladu je sa prethodnim curenjima informacija koja su sugerisala da će ekran obuhvatati kružno ostrvo kamere.

Cela spoljna površina uređaja biće navodno ekran sa tankim okvirom na dnu. Na slici se takođe može videti kružno ostrvo kamere i jedan LED blic. Iako nije sasvim na nivou Motorola Razr 40 Ultra modela, gde AMOLED ekran dužine dijagonale 3,6 inča obuhvata pojedinačne kamere, vrlo je blizu tom dizajnu.

Kompanija se osim toga priprema i za lansiranje Honor 200 serije, a možda ćemo videti tizer za Magic V Flip tokom prezentacije ovih uređaja, dok bi njegovo lansiranje trebalo da bude u junu.

Ako Honor zadrži dosadašnji dizajn kod svojih savitljivih telefona, Magic V Flip će biti među najtanjima na tržištu, a novi model se definitivno oblikuje kao uzbudljiv proizvod, što ćemo i konačno videti uskoro, po njegovom zvaničnom lansiranju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi