Honor X50 GT možda bude lansiran kao Honor X50 Pro, insajderi dele dizajn i ključne karakteristike

Honor bi uskoro trebalo da lansira novi telefon više srednje klase, a moguće je da će on umesto pod imenom Honor X50 GT, izaći kao Honor X50 Pro model

Honor X50 GT možda bude lansiran kao Honor X50 Pro, insajderi dele dizajn i ključne karakteristike

Do kraja godine, tačnije meseca, kineska kompanija Honor navodno će lansirati još jedan pametni telefon – Honor X50 GT koji će potencijalno biti rebrendiran u Honor X50 Pro model. Dok čekamo zvanično lansiranje, insajderi otkrivaju kako će ovaj telefon izgledati, pod kojim god imenom izašao, kao i neke od njegovih glavnih specifikacija.

Slika koju je objavio Weibo insajder DigitalChatStation, liči na zvanični reklamni poster kompanije, a otkriva da će on biti dostupan u zelenoj i crnoj boji. Naravno, možda u opticaju bude dostupno još varijanti boja, a slika još otkriva da Honor X50 GT/ Honor X50 Pro ima kružno kućište kamere, a tekst u objavi sugeriše da će ovaj telefon imati Snapdragon 8+ procesor, ali bez naznake o njegovoj generaciji.

Uz to, insajder tvrdi da će uređaj podržavati baterija kapaciteta 5800 mAh, te da će imati zakrivljeni 1.5 K ekran sa rezolucijom od 2652x1200p. Ekran bi takođe trebalo da bude u dužini dijagonale 6,78 inča, ali je i dalje nejasno da li će on biti OLED ili LCD tipa.

Kamere telefona mogle bi da budu naprednog nivoa, koje će stići uz uređaj koji bi trebalo da ima pristupačnu cenu.

To je sve što je trenutno dostupno od informacija o ovom uređaju, a kompletnu listu specifikacija, ukoliko je sudeći prema insajderima, trebalo bi da vidimo kroz nekoliko dana.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi