Huawei će instalirati Truecaller na svim telefonima u budućnosti

Kompanija je nedavno potpisala partnerstvo sa Truecaller-om nakon koga ćemo videti njihov called ID i pametni telefonski imenik unapred instaliran na desetinama miliona telefona

Huawei je jedan od najvećih proizvođača telefona današnjice, a kompanija je među najvećim igračima na brojnim tržištima. Kompanija je nedavno potpisala partnerstvo sa Truecaller-om nakon koga ćemo videti njihov called ID i pametni telefonski imenik unapred instaliran na desetinama miliona telefona. Funkcije Truecaller-a uključuju i proveru spam poziva kao i pametni telefonski imenik.
Huawei je prvo ograničio ugovor na Honor 8 telefon koji je nedavno predstavljen, ali je predstavnik kompanije poručio za TechCrunch da će Truecaller biti predstavljen na svim budućim telefonima kineske kompanije. Interesantno je da su obe kompanije rekle da ne postoje finansijski uslovi dogovora, već da ono predstavlja strateško partnerstvo koje obema omogućava nove puteve rasta.
Truecall aplikacija je preuzeta oko 250 miliona puta, ali je 130 miliona preuzimanja iz Indije. Huawei je premašio isporuku od 100 miliona telefona prošle godine, a ove godine se očekuje još veća isporuka.
Benchmark na Honor 8 prezentaciji
Izvor: Techcrunch
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi