Huawei Mate 70 Pro pojavio se na slici uživo sa pet zadnjih kamera

Huawei Mate 70 Pro pojavljuje se sa pet zadnjih kamera, potvrđujući glasine o kružnom modulu i novom Kirin 9100 SoC

Huawei Mate 70 Pro pojavio se na slici uživo sa pet zadnjih kamera

Huawei je lansirao Mate 60 Pro prošle godine u avgustu i ako brend bude pratio sličan vremenski okvir za njegovog naslednika, Mate 70 Pro bi trebalo da bude predstavljen sledećeg meseca. Međutim još uvek nismo čuli ništa zvanično od kompanije Huawei o lansiranju Mate 70 Pro, ali se njegova slika uživo baš sa ovim telefonom pojavila na internetu, potvrđujući prethodni dizajn sa kružnim modulom kamere.

Izvor navodi da je Huawei Mate 70 Pro na slici ispod u rukama jednog od rukovodilaca kompanije. Ima sistem pet zadnjih kamera, a ekran će biti zakrivljen na svim stranama.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Dizajn telefona je skriven futrolom, tako da ne znamo kako tačno izgleda zadnja strana uređaja, ali možete primetiti da ima taster za jačinu zvuka i istaknuto dugme za uključivanje na desnom okviru, dok futrola ima tri izreza na vrhu.

Prethodne glasine su tvrdile da će Huawei Mate 70 Pro pokretati Kirin 9100 SoC i da će njegov zadnji sistem kamera predvoditi 60 MP primarna kamera. Očekuje se više informacija o uređaju u narednim nedeljama, piše GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi