Huawei Mate X3 je promenio pojam telefona sa savitljivim ekranom

Huawei Mate X3 je predstavljen početkom maja u Evropi, i označio prekretnicu u dizajnu, izdržljivosti i funkcionalnosti telefona sa savitljivim ekranom

Huawei Mate X3 je promenio pojam telefona sa savitljivim ekranom

Kao prvi ultra lagani, ultra tanki pametni telefon sa četiri zaobljene ivice i velikim ekranom na preklop, Huawei Mate X3 je unapređen na svim poljima, uključujući unutrašnji i spoljašnji ekran, šarke nove generacije i načine povezivanja.

“Huawei Mate X3 je odličan flagship telefon koji ispunjava očekivanja korisnika sklopivih telefona. Kombinujući inovativnu tehnologiju, vodeću estetiku i moćne performanse, Huawei Mate X3 će korisnicima pružiti najbolje iskustvo do sada i uvesti ih u novu eru sklopivih telefona“, rekao je Ričard Ju, generalni direktor Huawei Consumer Business Group.

Ultra tanak, ultra lak i ultra izdržljiv pametni telefon

Huawei Mate X3 pomera granice mašte, sa težinom od svega 239 g, debljinom od samo 11,08 mm kada je sklopljen, a 5,3 mm kada je rasklopljen, što ga čini najtanjim i najlakšim pametnim telefonom velikog, sklopivog ekrana na svetu. Zaobljen sa četiri strane i prijatan za korišćenje, telefon pruža neuporedivu udobnost prilikom držanja.

Značajno umanjenje težine uređaja postignuto je primenom ultra laganog i jakog aluminijuma i ultra laganih vlakana ugljenika, koji su jedinstveni na nivou industrije. Huawei Mate X3 takođe poseduje najtanju Type-C komponentu u industriji, kao i IPX8 ocenu za otpornost na vodu, koje ga zajedno čine neuporedivo tankim i istrajnim.

Huawei Mate X3 opremljen je vrlo laganom i izdržljivom, višedimenzionalnom šarkom nove generacije i funkcionalnim Flex-Stop režimom za izvanredno iskustvo. Osovina za rotaciju, u obliku krila, omogućava precizno otvaranje i preklapanje telefona, bez ikakvog napora. Flex-Stop sistem je stabilan i funkcioniše glatko, bez napora prilikom otvaranja i zatvaranja – pružajući komotno, elegantno i visokokvalitetno iskustvo korisniku.

Vodeći dizajn

Huawei Mate X3 opremljen je spoljašnjim 3D OLED ekranom dijagonale 6,4 inča i savitljivim unutrašnjim OLED ekranom dijagonale 7,85 inča, pri čemu oba ekrana podržavaju ultra visoku rezoluciju i jačinu piksela od 426 PPI. Ovo ga čini prvim savitljivim pametnim telefonom koji je dobio TÜV Rheinland sertifikaciju (za preciznost boja i preciznu projekciju boja). Po prvi put, opremljen je i inteligentnim displejom osetljivim na svetlost kojim ekran pruža konzistento iskustvo gledanja u različitim okruženjima, održavajući jasan prikaz čak i u slabo osvetljenom ambijentu.

Huawei Mate X3 poseduje SGS dualni sertifikat od pet zvezdica, koji potvrđuje kvalitet izdržljivog Kunlun stakla na spoljašnjem ekranu, ali i na savitljivom unutrašnjem ekranu, koji je pritom i otporan na udarce.

Huawei Mate X3 – vrhunske performanse

Kako bi obezbedio poboljšano konektovanje u okruženjima kao što su podzemne železnice ili garaže, Huawei Mate X3 uvodi unapređenu tehnologiju komunikacije koja obezbeđuje visokokvalitetan i stabilan signal za korisnike. Wrap-Around Antenna Design efikasno pojačava signal kada je telefon rasklopljen, dok Intelligent Dual-Mode Tuning poboljšava jačinu signala kada je telefon preklopljen. Takođe, opremljen je tehnološkom inovacijom kompanije Huawei, Dual-Connection Signal Enchacement, koja poboljšava jačinu signala prilikom držanja uređaja u ruci.

Dostupnost i cena

Lansiranje Huawei Mate X3 označava novu eru savitljivih telefona i korisnicima  pruža idealno premium iskustvo preklopnog ekrana, uz vodeće tehnološke inovacije. Huawei Mate X3 će biti dostupan u 2 boje – crnoj i zelenoj, a u prodavnicama se može naći od 22. maja po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 289.999 RSD.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi