Huawei nosivi uređaji osvojili 16 nagrada na MWC 2023

Huawei nosivi uređaji prikazani na nedavno završenom MWC 2023 sajmu u Barseloni osvojili su čak 16 prestižnih nagrada za dizajn i inovativnost.

Huawei nosivi uređaji osvojili 16 nagrada na MWC 2023

Na MWC sajmu u Barseloni, Huawei nosivi uređaji, uključujući Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber, privukli su pažnju globalnih medija i gostiju i osvojili čak 16 priznatih nagrada za svoj vrhunski dizajn i inovativnost. Ove nagrade dokazuju globalno priznanje Huawei ekspertize pri kreiranju nosivih uređaja i vodeću poziciju kompanije na međunarodnom tržištu.

Huawei nosivi uređaji: Zdrav život na lakši način

Huawei Watch Buds, koji integriše TWS slušalice i pametne satove, osvojio je 8 medijskih nagrada za svoj vrhunski dizajn. Sat je privukao pažnju mnogih prisutnih svojim vrhunskim 2-u-1 iskustvom. Kao prvi pametni sat u industriji sa magnetnim iskačućim poklopcem i dizajnom koji integriše slušalice, Huawei Watch Buds je elegantan uređaj koji rešava problem zaboravljanja ili gubitka TWS slušalica tokom svakodnevne upotrebe.

Slušalice podržavaju tehnologiju adaptivne identifikacije, koja automatski koriguje levi i desni audio kanal prilikom nošenja i inteligentno pruža najbolji kvalitet zvuka za različite strukture ušnog kanala u realnom vremenu, omogućavajući korisnicima da uživaju u odličnoj muzici.

Phone Arena, respektabilna medijska kuća, pohvalila je sat: „Huawei otvara novi teren, i baš kao i prvih nekoliko sklopivih telefona, Huawei Watch Buds su proizvod sa potencijalom da redefiniše ono što znamo kao pametni sat/slušalice danas!”

Huawei Watch GT Cyber

Dizajniran za ljubitelje mode, Huawei Watch GT Cyber ima jedinstveni dizajn koji omogućava korisnicima da promene svoje kućište za satove u stil po svom izboru, postavljajući standard za hardverske inovacije i integraciju industrija. Huawei Watch GT Cyber osvojio je 8 medijskih nagrada kao priznanje za svoja elegantna promenljiva kućišta.

Trusted Reviews, svetski poznati tehnološki medij, prokomentarisao je: „Huawei radi nešto zaista drugačije sa Watch GT Cyber. Mogućnost ne samo da se zameni kaiš, već i cela futrola bez sumnje će biti popularna među ljubiteljima mode, a činjenica da je i koristan fitness tracker je bonus.”

Huawei nosivi uređaji

Posle svih ispitivanja i diskusija na licu mesta, mediji su izrazili zajednički stav da je ovo najjedinstveniji i najmoćniji proizvod kompanije Huawei, koji odražava njihovu posvećenost smelim inovacijama i neprestanim istraživanjima.

Pored svojih veoma inovativnih hardverskih proizvoda, kompanija Huawei je napravila proboj i u softverskim mogućnostima. Kroz samorazvijene inovacije kao što su Huawei TruSeen, Huawei TruSport, Huawei TruSleep, promoviše se zdrav život kroz nove digitalne mogućnosti u fitnesu i praćenju zdravlja.

U budućnosti, Huawei nosivi uređaji će nastaviti da integrišu mogućnosti i prednosti softverskih i hardverskih usluga, kako bi korisnicima širom sveta pružili vrhunsko iskustvo.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi