Huawei Nova 12 linija telefona stiže u Evropu

U martu je lansiran trio Huawei Nova 12 telefona namenjenih za međunarodno tržište pod oznakama: i, s i SE, a oni sada stižu u Evropu po poznatim cenama

Huawei Nova 12 linija telefona stiže u Evropu

Telefoni Huawei Nova 12 serije zvanično stižu u Evropu, ali ne pod oznakama Pro i Ultra koji su dostupni u Kini, već kao modeli: i, s i SE, koji su namenjeni za međunarodno tržište. U ovom slučaju to između ostalog i podrazumeva da su u pitanju 4G telefoni koji koriste EMUI 14 i nemaju pristup Google Play prodavnici.

U svakom slučaju, Huawei Nova 12s je vodeći model serije, a dostupan je u jednoj konfiguraciji sa 8/256 GB RAM i memorije za skladištenje podataka i u onlajn prodavnici kompanije za Holandiju košta 500 evra. Ovaj telefon dolazi sa besplatnim parom Huawei FreeBuds SE 2, koje inače koštaju oko 50 evra, a uz telefon je moguće kupiti i Huawei Watch Fit 2 za 70 umesto za 150 evra.

Zatim sledi Huawei Nova 12 SE koji takođe dolazi u konfiguraciji 8/256 GB i on košta 380 evra, a i on dolazi u istom paketu pri čemu uz ovaj model dobijate besplatne TWS buds slušalice i pametnu narukvicu u pola cene.

Na kraju tu je i Huawei Nova 12i model koji je najjeftiniji i košta 280 evra u dostupnoj konfiguraciji 8/128 GB, a uz njega možete da dobijete takođe besplatne slušalice ili Huawei Band 8 za 30 evra, koja inače košta oko 60 evra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi