Huawei obeležava deceniju inovacija u svetu pametnih satova

Huawei je na tržište nosivih uređaja kročio 2014. godine, lansiranjem pametne narukvice Huawei TalkBand B1, a lansiranje Huawei Watch GT 4 u Barseloni obeležilo je početak nove ere nosivih uređaja

Huawei obeležava deceniju inovacija u svetu pametnih satova

Revolucija koju je Huawei pokrenuo u svetu pametnih satova zasniva se na savršenom spoju poslednjih tehnoloških dostignuća, modernog dizajna i naprednih karakteristika praćenja zdravlja. Pored novih, modernih geometrijskih elemenata dizajna koji prate klasičnu estetiku GT serije, Huawei Watch GT 4 transformiše i iskustvo fitnesa zahvaljujući Stay Fit aplikaciji, unapređenom sistemu navigacije, kao i preciznim senzorima za praćenje zdravlja zasnovanim na AI tehnologiji.

Evolucija klasike – tradicionalna estetika sa modernim zaokretom

Deset godina inovacija u industriji nosivih uređaja Huawei je obeležio lansiranjem pametnog sata Huawei Watch GT 4, koji na prvi pogled privlači pažnju svojim sofisticiranim dizajnom. Huawei nosivi uređaji prepoznatljivi su po velikom broju stilskih rešenja koja se uklapaju u različite prilike i lične modne izraze, a Huawei Watch GT 4 nastavlja tu tradiciju kroz inovativni dizajn i brojne opcije personalizacije.

Dostupno je čak sedam verzija, četiri muške, koje poseduju unikatni osmougaoni dizajn, i tri ženske, koje zadržavaju okrugli oblik kojim se postiže vrhunska elegancija. U opticaju su narukvice nešto klasičnijeg izgleda, poput integrisanog čelika i crne fluorogume, zatim narukvica od elegantne smeđe kože, a posebnu pažnju privlači kompozitna narukvica u smeloj zelenoj nijansi. Što se tiče ženske verzije sata, ona je dostupna u beloj, srebrnoj i zlatnoj varijanti, a njihov elegantan dizajn podseća na klasične komade nakita.

Kontinuirani razvoj tehnologija za praćenje zdravlja i sporta

Huawei nosivi uređaju su se u prethodnoj deceniji istakli kao gedžeti koji korisnicima omogućuju da prate svoje zdravlje i fizičku aktivnost putem najnovijih tehnologija. Sa fokusom na naučna istraživanja i kontinuirani razvoj, kompanija Huawei je proizvela veliki broj inovativnih rešenja poput senzora i algoritama. Huawei Watch GT 4 opremljen je poslednjim dostignućima u tom domenu – poseduje TruSeen 5.5+ senzor za efikasno merenje otkucaja srca, čiju preciznost garantuje AI algoritam, kao i TruSleep 3.0 senzor za merenje kvaliteta sna.

Još jedna inovacija po kojoj se Huawei Watch GT 4 ističe je i Stay Fit aplikacija, koja pored osnovnih funkcija merenja kalorija donosi niz unapređenih funkcija. Stay Fit prati kalorijski deficit, unos kalorija i progres ka željenoj kilaži, uzimajući u obzir fizičku aktivnost. Uz profesionalnu analizu, aplikacija Stay Fit kreira i personalizovane planove i vodi korisnike ka cilju iz nedelje u nedelju.

Uz istraživanje tehnologija koje bi korisnicima omogućile dodatne analize i osnažile ih da budu proaktivni po pitanju svog fizičkog i mentalnog stanja, Huawei ostaje posvećen pronalaženju novih načina da dodatno unapredi efikasnost i kvalitet praćenja zdravlja u decenijama koje dolaze.

Praktičan i inteligentan saputnik na vašem zglobu

Huawei pametni satovi nude pregršt praktičnih funckija, među kojima se ističu brza razmena poruka i odgovora, kao i pristup aplikacijama koje su korisnicima svakodnevno potrebne, poput aplikacija za navigaciju ili muziku. Međutim, ono što Huawei Watch GT 4 čini posebno praktičnim jeste baterija koja može da obezbedi čak dve nedelje autonomije, što je idealno za korisnike koji provode mnogo vremena u prirodi.

Kada se tome doda i vrhunska kompatibilnost, koja podrazumeva besprekorno povezivanje sa svim iOS i Android uređajima, Huawei Watch GT 4 savršeno kruniše uspešnu deceniju u svetu nosivih uređaja, spajajući elegantnu estetiku, moćne performanse i izuzetnu praktičnost.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi