Huawei predstavio celu liniju novih pametnih gedžeta u Barseloni

Nova era modernih nosivih uređaja orijentisanih na zdrav život i svaku sportsku aktivnost

Huawei predstavio celu liniju novih pametnih gedžeta u Barseloni

Nova serija vodećih Huawei gedžeta predstavljena je evropskoj publici na događaju u Barseloni. Ovom prilikom je prikazan novi pristup pri kreiranju nosivih uređaja, čime je kompanija Huawei podigla stepen integracije tehnologije i mode na viši nivo, uz slogan “Fashion Forward”.

Predstavljene su elegantne i udobne pametne naočare Huawei Eyewear II, kao i najnoviji Huawei MatePad tablet sa PaperMatte nadogradnjom. Premijerno su prikazani najsavremeniji inovativni uređaji poput bežičnih slušalica visokog kvaliteta zvuka Huawei FreeBuds Pro 3 i zlatne verzije pametnog sata Huawei Watch Ultimate, a najveće interesovanje publike probudila je poslednja inovacija iz GT serije – Huawei Watch GT 4.

Kroz jedinstveni spoj tehnologije i vrhunske estetike, Huawei Watch GT 4 obeležio je deceniju inovacija u svetu pametnih satova.

Evolucija klasike – spoj tradicije i moderne estetike

Huawei ima za cilj osnaživanje korisnika da personalizuju svoje zdravstveno i sportsko putovanje bez uticaja na stil. Oslanjajući se na deceniju stručnosti u kreiranju inovativnih tehnoloških rešenja, jedinstvenoj estetici i vrhunskoj izradi, Huawei svojim najnovijim nosivim uređajima postavlja visoke standarde u industriji.

Zvezda predstavljanja održanog u Barseloni, Huawei Watch GT 4, donosi korisnicima poboljšane karakteristike dizajna sa moćnim funkcijama za zdravlje i fitness. Naime, ovaj pametni sat dolazi u dve varijante – Huawei Watch GT 4 prečnika 46 mm poseduje unikatni osmougaoni dizajn uz snažan i robustan izgled, dok varijanta prečnika 41 mm ima sofisticiranu eleganciju koja podseća na upečatljive komade nakita.

Različiti stilovi pružaju korisnicima mogućnost odabira savršenog pratioca za svaku priliku. Takođe, bitna stavka je i to da transformiše fitness iskustvo pametnog sata, uvodeći mnoge nove kao i poboljšane funkcije čime inspiriše korisnike ka boljoj verziji sebe.

Unapređene funkcije aktivnog praćenja zdravlja i najnovije fitness karakteristike

Huawei Watch GT 4 predstavlja pametnu tehnologiju kao neizostavni element zdravog životnog stila. Nakon osam godina istraživanja i razvoja, najnoviji nosivi gedžet kompanije Huawei poseduje unapređenu tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i TruSleep 3.0 tehnologijom koja korisnicima obezbeđuje precizan uvid u kvalitet sna.

Zahvaljujući unapređenoj TruSeen 5.5+ tehnologiji, ovaj pametni sat donosi sistem praćenja kvaliteta sna koji je vodeći na nivou industrije. Ovaj sat transformiše iskustvo treniranja kroz Stay Fit aplikaciju, Activity Ring i izuzetno precizan sistem satelitske navigacije. Takođe, uz preko 100 sportskih režima, fizička aktivnost nikada nije bila pristupačnija. Huawei Watch GT 4 je prvi Huawei pametni sat koji dolazi opremljen Stay Fit aplikacijom za pametno praćenje sagorevanja kalorija.

Praktičan i pametan saveznik za sve izazove

Huawei Watch GT 4 donosi vrhunsko korisničko iskustvo kroz opcije za brze poruke i odgovore, kao i mogućnost preuzimanja aplikacija treće strane za muziku, navigaciju i slično. Međutim, ono što ovaj gedžet čini izuzetno praktičnim jeste baterija čiji kapacitet obezbeđuje optimalno funkcionisanje od čak dve nedelje, što korisnicima omogućava da u svakom trenutku budu u toku sa svojim zdravljem.

Huawei Watch GT 4 takođe podržava maksimalnu kompatibilnost i može se povezati sa svim iOS i Android uređajima, uz vrhunsku privatnost i zaštićenost podataka.

Pogledajte našu recenziju Huawei Watch GT 4 pametnih satova

Benchmark je imao prilike da satove dobije i istestira malo pre premijere, pa našu celu recenziju možete premijerno pogledati na linku ispod.

Novi ambasadori Huawei nosivih uređaja upotpunili svojim prisustvom događaj u Barseloni

Pamela Reif, vodeća svetska fitness influenserka, kao i Mo Farah, osvajač zlatne medalje na olimpijskim, svetskim i evropskim igrama, pojavili su se na predstavljanju kao novoimenovani ambasadori nosivih proizvoda kompanije Huawei. Uključujući najnovije nosive uređaje u svoju rutinu treninga, sa naglaskom na Huawei Watch GT 4 seriju, obe atlete su uspele da podignu efikasnost treninga i bolje razumeju svoj zdravstveni status, istovremeno unoseći stil i modu u svakodnevno nošenje.

Huawei takođe sa uzbuđenjem najavljuje seriju programa fitness treninga kreiranih zajedno sa Pamelom Reif, dostupnih isključivo preko Huawei Health aplikacije. Ovo će uključivati neke od Pamelinih najpoznatijih vežbi, prilagođenih na način da omoguće maksimalno korišćenje fitness i karakteristika zdravstvenog praćenja Huawei pametnih satova.

Huawei Watch GT 4 biće dostupan na srpskom tržištu od 2. oktobra. Za više informacija posetite zvaničan Huawei sajt.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi