Huawei Pura 70 serija – prvi spoznajte inovativnost gedžeta koji će osvojiti tržište

Uređaji Huawei Pura 70 serije biće dostupni korisnicima u Srbiji za prednarudžbinu od danas, 15. maja, uz vredan poklon.

Huawei Pura 70 serija – prvi spoznajte inovativnost gedžeta koji će osvojiti tržište

Tempo inovacija nikada ne staje, a u 2024. godini, Huawei P serija napreduje i evoluira u Huawei Pura 70 seriju. Ova serija telefona nasleđuje moćne gene mobilne fotografije i estetskog dizajna, a sa novim stavom savršeno integriše ultimativnu fotografiju, upečatljivi dizajn i jedinstveni stil. Uređaji Huawei Pura 70 Ultra, Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 biće dostupni korisnicima u Srbiji za preorder od danas, 15. maja. Uz svaku kupovinu do kraja meseca na poklon se dobijaju vredne slušalice Huawei FreeBuds Pro 3.

Savršena fuzija ultimativne fotografije, estetskog dizajna i jedinstvenog stila

Od svog nastanka, Huawei P serija je pionir u savršenom spoju tehnološke estetike i inteligentne fotografije, kontinuirano vodeći modne trendove industrije i smer razvoja mobilne fotografije. Huawei Pura 70 serija je stigla na naše tržište i donosi inovacije tehnološkoj industriji  na više polja.

Uređaji iz Huawei Pura 70 serije savršeno demonstriraju jedinstveni stil brenda. Sa svojim najsavremenijim estetskim dizajnom, inovacijama u tehnologiji fotografije i snažnim performansom, pruža potrošačima do sada neviđeno iskustvo. Huawei Pura 70 serija se pridržava filozofije premium, ultimativnog, minimalističkog i čistog izgleda. Odvaja se od tradicionalnog geometrijskog dizajna korišćenog u prethodnim verzijama, i donosi Forward Symbol Design. Sa modernim, minimalističkim i elegantno stilizovanim linijama, ističe pionirski estetski izgled, novi vodeći pravac u dizajnu.

Serija je opremljena novom generacijom Ultra Lighting sistema kamere. Uz kombinaciju prvog HUAWEI XD Motion Engine u industriji, može aktivirati Ultra Speed Snapshot funkciju i jednostavno uhvatiti čak i najbrže trenutke. Huawei Pura 70 Ultra je opremljena prvom Ultra Lighting Pop-out kamerom u industriji, originalnom retraktnom strukturom kamere, koja istovremeno poseduje tanak senzor od 1 inča i veliki otvor blende u kompaktnom telu, donoseći revolucionarni sistem fotografisanja.

Preorder uređaja iz Huawei Pura 70 serije – uživajte u vrednim poklonima i Huawei ekosistemu

Kompanija Huawei je pripremila i odlične pogodnosti za sve one koji žele da poruče svoj novi gedžet Pura 70 serije. Od 15. do 30. maja, svi zainteresovani ljubitelji inovativnih flagship telefona mogu rezervisati neki od uređaja Pura 70 serije kod operatora A1, Yettel ili MTS, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji.

Pogodnost koju Huawei nudi pri svakoj rezervaciji uređaja iz Pura 70 serije do kraja maja jesu poklon slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Registrujte se na sledećem linku kako biste ostvarili pravo na poklon do kraja meseca.

Cene uređaja

Huawei Pura 70                129,999.00 din.

Huawei Pura 70 Pro          149,999.00 din.

Huawei Pura 70 Ultra                   184,999.00 din.

Huawei Freebuds Pro 3                  27,999.00 din.

Više informacija o uređajima možete pronaći na https://consumer.huawei.com/rs/phones/ .

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. MegaSkot

    Huawei Pura 70 Ultra - 184,999.00 din.

    Mozda realna cena u Kini i okolini.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi