Huawei Pura 70 serija telefona izlazi iz Kine, Malezija prva na listi

Novi Huawei Pura 70 telefoni bi mogli da stignu i na šire međunarodno tržište, s obzirom na to da je osim Kine, sertifikacija modela sada počela i u Maleziji

Huawei Pura 70 serija telefona izlazi iz Kine, Malezija prva na listi

Najnovija Huawei Pura 70 linija telefona je od svog nedavnog lansiranja do sada je bila ekskluzivna samo za kinesko tržište, bez napomena kompanije da će ona stići i u druge države sveta, ali to se sada dešava. Naime, novi telefoni trenutno prolaze kroz proces sertifikacije u Maleziji, što znači da bismo mogli da ih vidimo i u drugim državama u svetu.

Ove telefone pokreće HarmonyOS i oni ne sadrže nikakve Google aplikacije, pa je mnogo analitičara isticalo da će oni najverovatnije ostati ekskluzivni za Kinu, ali trenutno deluje da su pogrešili. Modeli Huawei Pura 70 i Pura 70 Pro pojavili su se na SIRIM bazi podataka u Maleziji, ali najbolji iz serije, Ultra model trenutno nije među njima.

Portal Huawei Central izveštava da se SIRIM odnosi na „sticanje pristupa tržištu u Maleziji“. Sertifikacija je pokazatelj autentičnosti, osiguravajući da su različiti proizvodi dobili dozvolu za ulazak na tržište. Međutim, važno je napomenuti da Huawei nije zvanično objavio ulazak svoje Pura 70 serije na malezijsko tržište, ali bi u skladu sa ovim informacijama uskoro mogla da stigne i najava.

Huawei se približava najvišim pozicijama na tržištu, i ako cilja i ono van Kine, konkurenti kao što su Apple i Samsung trebalo bi da budu nervozni zbog buduće ekspanzije, s obzirom na to da se nakon privremenog usporavanja zbog sankcija zapada, kompanija vraća u velikom stilu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi