Analitičari: Huawei će ove godine isporučiti Pura 70 telefone u više od 10 miliona komada

Novi telefoni kompanije Huawei – Pura 70 modeli nastaviće snagu Mate 60 serije i biće isporučeni u više od 10 miliona komada ove godine, tvrde analitičari

Analitičari: Huawei će ove godine isporučiti Pura 70 telefone u više od 10 miliona komada

Huawei je juče zvanično lansirao telefone svoje nove Pura 70 serije, što je u stvari novo ime za nekadašnju P seriju uređaja i vodeći modeli serije u Kini su juče rasprodati za manje od jednog minuta. S tim u skladu, analitička kompanija TechInsights ističe da bi gigant ove godine mogao da proda i više od 10 miliona telefona ove serije, ukoliko se ne suoči sa problemima kao što je proizvodni kapacitet i ukoliko zadrži razumnu cenu.

Analitičar kompanije Sui Kian kaže da nova Huawei Pura 70 serije takođe povećati i prihod od prodaje uređaja i rast kompanije. Uz to, sa ovom serijom, Huawei bi mogao da doživi nove sopstvene rekorde isporuke.

Prethodno je analitičari Ming-Či Kuo predviđao da će Huawei P70 serija (koja nije izašla pod tim, već Pura 70 imenom), ostvariti 150 posto veću isporuku u poređenju sa svojim prethodnicima.

To se svakako delimično uklapa u novu analizu koju prenosi HuaweiCentral i ukazuje na nastavak rasta kineskog giganta. Inače, telefone ove odnosno Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ i Pura 70 Ultra pokreće isti, novi Kirin 9010 čipset, ali Ultra model je najinteresantniji u liniji s obzirom na to da poseduje jednoinčni senzor glavne kamere sa 50 MP koja izlazi iz kućišta kao objektiv.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi