Huawei Watch Buds je savršeni saputnik za letnje avanture

Bilo da se radi o odlasku na more ili boravku na planini, uređaji poput Huawei Watch Buds slušalica su neizostavan deo svih letnjih aktivnosti

Huawei Watch Buds je savršeni saputnik za letnje avanture

Svi ljubitelji prirode avanturističkog duha znaju koliko je u takvim prilikama važna efikasna upotreba prostora – upravo to je razlog zbog kojeg Huawei Watch Buds, inovativni gedžet koji objedinjuje pametni sat i bežične slušalice, predstavlja savršenog saputnika koji će upotpuniti sve vaše letnje avanture.

Praktičan dizajn koji pruža maksimalnu udobnost u svim letnjim izazovima

Revolucionarni dizajn koji donosi Huawei Watch Buds posebno će obradovati korisnike koji su stalno u pokretu i potrebno im je da na dohvat ruke imaju sve neophodne gedžete. Naime, Huawei Watch Buds nastavlja tradiciju inovativne Huawei Watch serije i podiže multifunkcionalnost na potpuno novi nivo – reč je o pametnom satu koji je jedinstven na nivou industrije po tome što ispod pop-up poklopca poseduje prostor za par bežičnih slušalica.

Ovakvo tehnološko rešenje omogućeno je zahvaljujući visokointegrisanoj strukturi i izuzetno preciznom načinu izrade, što je za rezultat imalo gedžet koji poseduje 21 sloj komponenti u okviru, koji je debljine svega 14,99 mm, zadržavajući pritom i klasičnu estetiku i vrhunske funkcije za sve dnevne izazove. Takođe, slušalice su izuzetno lagane i kompaktne, a poseduju sve standardne akustične komponente klasičnih Huawei bežičnih slušalica, obezbeđujući odličan kvalitet zvuka, stabilnost signala i udobnost nošenja, što ih čini idealnim za sve vrste letnjih izazova.

Vrhunsko audio-iskustvo kao pratnja svih letnjih aktivnosti

Inovacija koja Huawei Watch Buds slušalice čini posebno pogodnim za avanturiste i istraživače jeste kontrola na dodir širokog područja u oblasti uha. Naime, ove napredne funkcije omogućavaju korisnicima da na dodir slušalice, ušne školjke ili oblasti ispred ušiju kontrolišu pozive, reprodukciju zvuka i redukciju šuma, što će šetnje gradom ili džoging učiniti izuzetno prijatnim iskustvom.

Funkcionalnosti i praktičnosti Huawei Watch Buds slušalica posebno doprinosi  i to što ne prave razliku između levog i desnog audio kanala tako da ne postoji razlika u kvalitetu zvuka prema tome u kojem se uhu nalazi koja slušalica. Takođe, dva platinasta prstena za punjenje obezbeđuju da slušalice počinju da se pune automatski nakon odlaganja u predviđeni prostor na pametnom satu, i to nezavisno od ugla pod kojim su postavljene, što je posebno praktično rešenje za treninge i slične aktivnosti.

Pored izuzetne praktičnosti, Huawei Watch Buds odlikuju i visoki kvalitet zvuka i napredne opcije redukcije šuma, koje će obezbediti najkvalitetniju reprodukciju vaše omiljene plejliste za trening. Visok stepen personalizacije funkcija, kao i tehnologija trostrukog adaptivnog EQ algoritma za prilagođavanje ušnom kanalu koja omogućuje da se zvuk pametno prilagođava karakteristikama svakog pojedinačnog uha, garantuju vrhunsko audio-iskustvo koje će svaku letnju avanturu učiniti nezaboravnom.  

Inovativna rešenja za svaki dinamični dan

Huawei Watch Buds predstavlja posebno vrednog saputnika za sve korisnike kojima je važno da i tokom leta ostanu u dobroj formi. Uz novu unapređenu Huawei TruSleep 3.0 tehnologiju, Huwei Watch Buds pružaju precizno praćenje i analiziranje sna, otkucaja srca i drugih vitalnih funkcija, što je posebno korisno za letnja putovanja i prilagođavanje različitim vremenskim zonama.

Ljubitelje sporta i fizičke aktivnosti posebno će obradovati 80 različitih sportskih modova koje poseduje Huawei Watch Buds – trčanje, šetnja, vožnja bicikle, veslanje i mnogi drugi, uključujući i modove koji korisnici mogu kreirati prema svojim potrebama. Pored profesionalne analize podataka, Huawei Watch Buds uz Huawei TruSport sistem nudi profesionalne evaluacije i savete, kao i mogućnost deljenja rezultata sa prijateljima.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi