Huawei Watch GT 4 kao podsticaj za aktivnost i tokom jesenjih dana

Ukoliko želite da ostante u odličnoj formi i tokom hladnijih dana, Huawei Watch GT 4 predstavlja savršen izbor za prevazilaženje jesenje melanholije

Huawei Watch GT 4 kao podsticaj za aktivnost i tokom jesenjih dana

Kad nastupe kraći dani, magla i kišovito vreme, često nam je teško da održimo korak sa fitness ciljevima koje smo postavili tokom letnjih meseci. Sa padom temperature dolazi i niža motivacija, tako da često dolazimo u iskušenje da preskočimo trening i jednostavno ostanemo ušuškani kod kuće uz omiljenu seriju ili knjigu. Kako bismo prevazišli jesenju melanholiju, često nam je potreban dodatan podsticaj, a Huawei Watch GT 4 predstavlja savršen izbor ako želite da ostanete u odličnoj formi i tokom hladnijih dana.

Lako pronađite aktivnost koja vas motiviše uz pomoć Huawei Watch GT4

Kako bismo istrajali u treniranju i postizanju dobrih rezultata na duže staze, preporuka je da pronađemo aktivnost u kojoj uživamo i koja odgovara našim afinitetima. Na taj način, trening će vrlo brzo i lako iz obaveze preći u stalnu naviku za koju nam nije potrebna dodatna motivacija. Ako ne možete da istrajete u odluci da nekoliko put nedeljno posećujete teretanu, to ne znači da treniranje nije za vas, već da jednostavno niste pronašli pravu aktivnost za sebe. Huawei Watch GT 4 donosi širok spektar sportskih režima, preko 100 – tu su fudbal i košarka ako ste timski igrač i želite da spojite trening sa druženjem sa prijateljima, zatim plivanje za ljubitelje vodenih sportova, kao i HIIT vežbe, ukoliko biste ipak ostali kod kuće, ali svejedno želite da trenirate efektno.

Otkrijte sve benefite lagane večernje šetnje

Još jedan od načina da ostanete fit tokom hladnijeg perioda jeste šetnja, koja može višestruko unaprediti vaše fizičko, ali i mentalno zdravlje. Huawei Watch GT 4 donosi unapređeni GPS sistem, tako da na praktičan način možete ispratiti već poznate omiljene rute ili istražiti nove. Bilo da je reč o šetnji od kuće do kancelarije, ili opuštajućoj šetnji nakon radnog dana ili vikendom, ova aktivnost vam može pomoći da ojačate i uđete u kondiciju, kao i da predupredite kardiovaskularne bolesti, a Huawei Watch GT 4 i njegov TruSeen™ 5.5+ algoritam pomoći će vam da ispratite koliko ste u formi. Takođe, šetnja je idealan način da regulišete ili održite kilažu kojom ste zadovoljni, a Stay Fit aplikacija će vam omogućiti precizan uvid u potrošnju kalorija iz nedelje u nedelju.

Upotpunite trening omiljenom plejlistom jer Huawei Watch GT 4 pruža nezavisnu reprodukciju muzike

Kako biste dodatno podstakli sebe da se pokrenete i upotpunili uživanje u fizičkoj aktivnosti, možete kreirati plejlistu u čijem ćete ritmu trenirati. Huawei Watch GT 4 podržava nezavisnu reprodukciju muzike, što znači da kada ga uskladite sa svojim Android ili iOS pametnim telefonom možete na lak i praktičan način menjati pesme i kreirate savršenu atmosferu za produktivan trening.

Kako uz kupovinu Huawei Watch GT 4 do kraja novembra dobijate na poklon bežične slušalice Huawei FreeBuds SE 2, ovo je idealna šansa da podignete svoje fitness iskustvo na potpuno novi nivo. Huawei FreeBuds SE 2 poseduju izuzetno lagan i kompaktan dizajn za maksimalnu udobnost tokom treninga, ali i poslovnih sastanaka i uživanja u muzici ili omiljenoj seriji ili podkastu.

Takođe, kako ove bežične slušalice dolaze u dve elegantne nijanse – Ceramic White i Isle Blue – ujedno ćete uneti i pravo osveženje u tmurne i kišovite jesenje dane i izdvojiti se iz mase. Pored prelepog dizajna i zadivljujućeg zvuka, Huawei FreeBuds SE 2 poseduju i bateriju koja obezbeđuje i do devet sati stabilnog zvuka odličnog kvaliteta, a za samo deset minuta punjenja možete uživati u čak tri sata omiljenih numera. Iskoristite jedinstvenu priliku da uz Huawei Watch GT 4 i Huawei FreeBuds SE 2 pretvorite kišno sivilo u uzbudljivu avanturu i iskusite jesen u potpuno novom ritmu.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi