Hyper 212 Halo je osvežena verzija najpopularnijeg CPU kulera

Cooler Master je obnovio svoju poznatu liniju Hyper kulera za centralne procesore u vidu nove Hyper 212 Halo serije koja se ističe izgledom i performansama.

Hyper 212 Halo je osvežena verzija najpopularnijeg CPU kulera

Tokom proteklih godina, Cooler Master Hyper 212 serija kulera se etablirala kao glavni “aftermarket” izbor za hlađenje “mejnstrim” centralnih procesora. Time je praktično izgradila reputaciju jednog od najpopularnijih, opšte dostupnih CPU hladnjaka u ovoj klasi.

Cooler Master je sa druge strane kontinuirano modernizovao ovu seriju, integracijom naprednih tehnologija u oblasti unapređenja hladnjaka i ventilatora. Sa uvođenjem Hyper 212 Halo, Cooler Master je značajnije poboljšao dizajn i primenio nove tehnologije, kako bi performanse i izgled svog najpopularnijeg kulera, podigao na nove visine.

Evolucija Hyper 212 Halo serije kulera

Hyper 212 Halo serija se može pohvaliti inovativnim Halo² ventilatorom, još lepšom i boljom verzijom svog prethodnika.

Hardver je ukrašen detaljima u boji, dostupnim u crnoj ili beloj varijanti. Toranj telo sa 4 toplotne cevi sada ima odgovarajući kolor tretman i u skladu sa gornjim poklopcem stvara prepoznatljivu temu uz pomoć tradicionalnog Cooler Master logotipa, i sve to objedinjujući u kohezivan i moderan dizajn.

Elegantno rashladno telo Hyper 212 Halo modela meri 154 mm u visinu, obezbeđujući preko potrebnu kompatibilnost sa mid tower kućištima, pa bez napora savršeno staje u centralnu ćeliju, bez ikakvih poteškoća sa pozicijom RAM modula. Njegovi redizajnirani nosači za instalaciju, prilagođeni su najnovijim procesorskim platformama, čineći ugradnju lakom za širok spektar upotrebljenih komponeni i konfiguracija.

Hyper 212 Halo modeli će biti dostupni u dve atraktivne kolor varijante, koje će zadovoljiti različite želje i stilove: Hyper 212 Halo u crnoj i Hyper 212 Halo u beloj verziji.

To će omogućiti korisnicima da stilski usklade svoje rešenje za hlađenje sa ostatkom komponenti u vašoj konfiguraciji bilo da koristi tamnu ili svetlu temu konstrukcije.

BojeCrna RR-S4KK-20PA-R1; bela – RR-S4WW-20PA
CPUAM4, AM5, LGA1700, LGA1200, LGA1151, LGA1150, LGA1155, LGA1156
Materijali4x toplotne cevi, aluminijumski hladnjak
Dimenzije124mm x 73mm x 154mm (ŠxDxV)
Ventilator1x Cooler Master MasterFan MF120 HALO² (120mm aRGB LEDs – MFL-B2DN-21NP2-R2)
Broj obrtaja650-2050 RPM ± 10%
Protok51.88 CFM (max)
LežajRifle bearing
Specifikacije

MasterFan MF120 Halo²

Sa površinom propelara povećanim za 10% u odnosu na svog prethodnika, Halo² ventilator omogućuje bolji protok vazduha i performanse hlađenja. Cooler Master je unapredio elektroniku motora za bolje performanse hlađenja, istovremeno minimizirajući buku ventilatora koju stvara u radu.

Zadržavajući sofisticirani dizajn sa dvostrukim LED prstenom, MasterFan MF120 Halo² poseduje Cooler Master adresibilno RGB osvetljenje druge generacije. Pomoću njega, nudi skoro neograničene mogućnosti podešavanja i sinhronizacije svetlosnih efekata, a sve kako bi se savršeno uklopio u izgled i dizajn vaše konfiguracije.

Jednom rečju, MasterFan MF120 Halo² nudi savršen spoj performansi i stila. Hyper 212 Halo modeli stižu sa preporučenom cenom od 38€. MasterFans MF Halo² će se prodavati po preporučenoj ceni od 16 € u 120 mm verziji, dok će veći, 140 mm model koštati 19 €. Cene i dostupnost se mogu razlikovati u zavisnosti od regiona.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi