Intel Core i7-4770K Haswell se overklokuje do 7 GHz

Sve serije procesora imaju takozvani flagship model, a za Intelovu Haswell seriju najjači model će biti Core i7-4770K. Od ovog modela se takođe očekuje da postiže i overklokerske rekorde. Ovog puta imamo neku vrstu potvrde toga, budući da možemo videti da je Core i7-4770K procesor overklokovan na 7 GHz od strane

Sve serije procesora imaju takozvani flagship model, a za Intelovu Haswell seriju najjači model će biti Core i7-4770K. Od ovog modela se takođe očekuje da postiže i overklokerske rekorde. Ovog puta imamo neku vrstu potvrde toga, budući da možemo videti da je Core i7-4770K procesor overklokovan na 7 GHz od strane overklokera sa nadimkom “rtiueuiurei”. Tačan radni takt koji je postignut je 7012,65 MHz, postignut podešavanjem osnovnog takta na 91,07 MHz i multiplikatorom od 77.0x, a jezgro napona je bilo prilično visoko, 2.56V. Otkriveno je da je ovaj rezultat postignut na računaru sa 2 GB DDR3 RAM memorije i LGA 1150 matičnom pločom.
 

Intel Haswell overklok

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi