iPhone 13 je još uvek prilično popularan telefon

Apple iPhone 13 je na tržištu već gotovo tri godine i dalje se dobro prodaje na razvijenim tržištima poput onog na Tajvanu

iPhone 13 je još uvek prilično popularan telefon

Nakon što je Apple prošle godine lansirao iPhone 15 seriju, zvanična Apple web stranica i dalje prodaje iPhone 13 model. Iako je ovaj stari telefon lansiran skoro pre tri godine, i dalje je najprodavaniji mobilni telefon na Tajvanu i naziva se “novom generacijom Apple magičnog telefona”.

Najveći distributer mobilnih telefona na Tajvanu, Shenao, objavio je listu deset najprodavanijih mobilnih telefona od januara do juna 2024. Serija iPhone 15 je na vrhu liste prodaje, Samsungovi modeli A55 i S24 su na drugom i trećem mestu, a OPPO je četvrti sa modelom A79; ova tri modela su postala najprodavaniji Android telefoni na Tajvanu.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Posebno je zanimljivo da, čak i nakon izlaska iPhone 14 i 15 serija, iPhone 13 i dalje uživa popularnost među Apple fanovima na tržištu, zauzimajući peto mesto na listi u prvoj polovini godine. Ovo dostignuće ne treba uzeti olako.

Na listi od šestog do desetog mesta su Samsung A15, vivo Y27, OPPO Reno 11 serija, Xiaomi Redmi 12 i vivo V30 serija.

Dodatno, Jiesheng Communications je naglasio da je trenutna cena iPhone 13 128GB u kanalu toliko pristupačna da se naziva “najjeftinijim iPhone-om”.

Međutim, zbog postepenog čišćenja zaliha u kanalu ovaj model je dostupan samo u prodavnicama i cena bi još mogla padati. Kada se rasproda, potpuno će nestati sa tržište jer se više neće proizvoditi. Potrošači koji su zainteresovani za kupovinu trebali bi iskoristiti priliku, prenosi The Liberty Times.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi