iPhone 16 serija menja paletu boja, jedna odlazi, ali stižu dve nove

Najnovije informacije u vezi sa predstojećom iPhone 16 serijom telefona otkrivaju da će ona biti dostupna u dve nove boje – beloj i boji ruže, dok žuta nestaje

iPhone 16 serija menja paletu boja, jedna odlazi, ali stižu dve nove

Apple planira da lansira iPhone 16 seriju u septembru 2024. godine, prateći uobičajeni raspored bez većih odstupanja. Iako analitičari ne očekuju drastične promene u dizajnu za iPhone 16, najnovija curenja informacija sugerišu da će biti dostupan u dve dodatne boje u poređenju sa iPhone 15 serijom pri čemu će osnovni i Plus model biti navodno dostupni u: crnoj, zelenoj, roze, plavoj i beloj.

Prema informacijama koje je podelio analitičar Ming-Či Kuo, Pro modeli predstojeće serije biće dostupni u crnoj, beloj, srebrnoj, prirodnoj (sivoj) i boji ruže. Titanijumska plava bi upravo trebalo da bude zamenjena opcijom u boji ruže, dok će osnovni modeli izgubiti žutu varijantu.

U nekim prethodnim glasinama, žuta boja je trebalo da bude zamenjena ljubičastom, ali sada deluje da će Apple očigledno ostati pri većini prethodnih boja kao za iPhone 15 seriju, osim što će žutu zameniti bela za iPhone 16 i iPhone 16 Plus. To praktično znači da će cela serija imati dve novine: belu i boju ruže.

Iako insajderi ne očekuju velike spoljašnje promene za iPhone 16 seriju koja treba da bude lansirana na jesen, njihovi izveštaji navode da će postojati novo dugme za snimanje, kako je otkriveno u početnim renderima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi