Sedam nijansi iPhone 16 Plus za ovu godinu: bela i ljubičasta novine

iPhone 16 Plus navodno će biti dostupan u sedam nijansi boja, koje uključuju i dve nove, belu i ljubičastu, za razliku od iPhone 15 Plus koji ima „samo” pet

Sedam nijansi iPhone 16 Plus za ovu godinu: bela i ljubičasta novine

Dodavanjem bele i ljubičaste boje, za ljubitelje iPhone serije telefona ove godine su veće šanse da lakše odaberu boju koja im se sviđa u poređenju sa prošlom godinom kada je u pitanju Plus model telefona. Prošlogodišnji iPhone 15 Plus izašao je u pet boja, a sada sa iPhone 16 Plus modelom će korisnici navodno imati mogućnost da izaberu neku od sedam nijansi boja.

iPhone 16 Plus će tako navodno biti dostupan u roze, žutoj, plavoj, zelenoj, crnoj, beloj i ljubičastoj boji, a ova informacija pojavila se na popularnoj kineskoj platformi Weibo. Poređenja radi, iPhone 15 Plus je dostupan u roze, žutoj, plavoj, zelenoj i crnoj boji. Ove godine nove opcije bi tako bile bela i ljubičasta – mada je vrlo moguće da se planovi promene, pod uslovom da su ove informacije uopšte i tačne.

Glasine se inače odnose samo na iPhone 16 Plus, što je po malo neobično jer je standardni model obično dostupan u istim bojama kao i Plus model. To je bio slučaj sa iPhone 15, možda možemo pretpostaviti da će iPhone 16 takođe biti dostupan u istim sedam nijansi. Međutim, postoji mala šansa da će se iPhone 16 i iPhone 16 Plus prodavati u različitim bojama.

Izvor koji prenosi ove informacije nema mnogo iskustva, a sedam boja je više nego što obično  nudi Apple, tako da sve ovo treba da prihvatimo sa rezervom. Sa druge strane, neke glasine ukazuju da će iPhone 16 Pro biti dostupan u samo četiri „prilično dosadne” boje, piše TechRadar.

S obzirom na to da iPhone 16 liniju ne očekujemo pre septembra, ima još vremena za preciznije informacije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi