iPhone 17 Slim zameniće Plus model u generaciji Apple telefona sledeće godine

Dok i dalje čekamo da izađe iPhone 16 linija telefona, informacije o onoj posle nje su već tu, a među njima i to da će iPhone 17 Slim biti tu umesto Plus modela

iPhone 17 Slim zameniće Plus model u generaciji Apple telefona sledeće godine

Iako još nije objavljena iPhone 16 linija telefona, insajderi su već počeli da dele informacije o onoj koja će doći posle nje, u 2025. godini, a trebalo bi da se zove iPhone 17. Tako jedan od njih tvrdi da će Apple u njoj imati novi model telefona koji će se zvati iPhone 17 Slim, ali on neće biti dodatak postojećim modelima kao peti telefon u seriji, već će navodno zameniti Plus model.

Osim toga, cela linija te serije trebalo bi da ima „složeni, aluminijumski dizajn“, iako su detalji o samom dizajnu i ne tako bogati u ovom trenutku. Analitičar Džef Pu tako navodi da će predstojeća serija Apple telefona iz 2025. godine imati četiri modela, pri čemu će osnovni iPhone 17 model imati ekran od 6,1 inča, ali će iPhone 17 Slim imati nešto manji panel od 6,6 inča. Pro modeli će, prema njegovim rečima, doći s istom dijagonalom ekrana kao i iPhone 16 Pro modeli.

Kada je u pitanju najskuplji iPhone 17 Pro Max, on će osim najsloženijeg aluminijskog dizajna u seriji, biti jedini uređaj koji će imati manji „Dynamic Island“. To, kaže Pu, znači da će ostali modeli zadržati isti Dynamic Island kao i iPhone 16 modeli. Međutim, verovatno je da će oba Pro modela imati ovu promenu, iako izveštaj sugeriše drugačije, tvrdi Wccftech.

Takođe, senzori blizine iPhone 17 Pro Max koristiće navodno metalens tehnologiju, što će pomoći u smanjenju veličine komponenti Face ID tehnologiji. Pu je takođe istakao potencijalne opcije konfiguracije iPhone 17 linije. Tako bi osnovni, iPhone 17 i iPhone 17 Slim trebalo da imaju RAM od 8 GB i A18 ili A19 čipove, dok bi Pro modeli trebalo da imaju RAM od 12 GB i A19 Pro čip.

Ove godine, u iPhone 16 liniji, Apple bi trebalo da korist 8 GB RAM-a na sva četiri modela, ali će kompanija navodno stvoriti različitost između standardnih i Pro modela naredne godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi