Izašli novi Samsung Galaxy A35 renderi sa kompletnim specifikacijama

Iako predstojeći Samsung Galaxy A35 telefon očekujemo već ovog meseca, insajderi rade punom parom i otkrivaju kompletne specifikacije i izgled telefona

Izašli novi Samsung Galaxy A35 renderi sa kompletnim specifikacijama

Samsung Galaxy A35 biće navodno dostupan u žutom, belom, crnom i „šarenom“ izdanju u kom preovladava roze boja, vidi se po najnovijim renderima koji kruže internetom pred njegovo lansiranje koje bi trebalo da bude ovog meseca.

Predstojeći telefon bi trebalo da ima Super AMOLED ekran dužine dijagonale 6,6 inča sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i FullHD+ rezolucijom koji će takođe sadržati i izrez namenjen selfi kameri. Ova kamera imaće 13 MP, dok će na zadnjoj strani biti trostruki sistem kamera sa 50 MP na primarnoj, 8 MP na ultraširokoj i 5 MP na makro kameri, piše GSMArena.

Novog člana Galaxy porodice pokretaće Samsung Exynos 1380 čip, koji se nalazi i u Samsung Galaxy A54 modelu telefona koji smo testirali. Procesor će biti u kombinaciji sa šest do osam gigabajta RAM-a uz 128/256 gigabajta prostora za skladištenje podataka. Na softverskoj strani on će odmah po lansiranju biti pokriven najnovijim Android 14 operativnim sistemom, sa OneUI 6.1 korisničkim interfejsom.

Kada je u pitanju baterija, ona bi trebalo da ima kapacitet od 5.000 mAh, koja bi trebalo da ima punjenje od 25 W, koje Samsung naziva brzim. Debljina telefona bi, sudeći po izvorima trebalo da bude 8,2 milimetra, dok će uređaj navodno težiti 209 grama, a imaće i IP67 ocenu za vodootpornost.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi