Kako izgleda sastaviti Honor Magic V2

JerryRigEverything kanal objavio je video sastavljanja Honor Magic V2 telefona koji je sklopio od najsitnijih delova da funkcionalnog uređaja

Kako izgleda sastaviti Honor Magic V2

Poznati svetski tehnološki influenser JerryRigEverything objavio je na svom zvaničnom YouTube kanalu video u kojem, za promenu sastavlja jedan savitljivi telefon. U pitanju je novi Honor Magic V2 model koji će zvanično biti predstavljen na IFA sajmu, 1. septembra.

Na videu se jasno može videti mnoštvo detalja koji čine unutrašnjost najtanjeg i najlakšeg Honor Magic V2 pametnog telefona sa savitljivim ekranom, kao što su unapređena šarka i dvostruke tanke silicijum karbonat baterije. Poznati influenser Zek je uporedio Honor Magic V2 sa Samsung Galaxy Z Fold5 modelom, kako bi nam dao dodatno poređenje o tome kako su proizvođači kreirali najnoviji sklopivi telefon i u čemu je razlika među njima.

Za sve entuzijaste tehnologije i one kojima je zanimljivo da “zavire” u unutrašnjost stvari, i isprate proces sklapanja telefona, ovaj video je nešto što se ne propušta.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi