Kako najbolje iskoristiti pametni sat i njegove potencijale tokom odmora

Da biste unapredili svoje letnje aktivnosti na otvorenom, pametni sat bi trebalo biti sastavni deo opreme koju možete poneti u svoje avanture.

Kako najbolje iskoristiti pametni sat i njegove potencijale tokom odmora

Svi se možemo složiti da se jedna stvar nije promenila od detinjstva, a to je naša sklonost da celu godinu provedemo u iščekivanju leta. Letnji odmor je period godine kada svako traži najbolji način da napuni baterije i napravi pauzu od višemesečnog rada. Niko ne bi odbio poziv za izlazak iz kuće, posebno tokom savršenog sunčanog dana, a naročito ukoliko je reč o opuštanju pored bazena ili planinarenju. Huawei Watch Ultimate je pametni sat koji je sposoban da prilagodi svoje funkcije različitim tipovima aktivnosti.

Uzbudljiv odmor na plaži

Letnji odmor, dan okupan suncem, pesak i zvuci talasa pored obale čine da se oslobodite sve nagomilane napetosti. Međutim, nositi pametni sat u takvom okruženju možda nije najpametnije, jer ga pesak i morska voda mogu lako oštetiti. Da biste se zaista opustili, potreban vam je sat koji može da odoli različitim uslovima.

Inovativni materijal od amorfne legure na bazi cirkonijuma od kog je napravljen Huawei Watch Ultimate čini ovaj pametni sat otpornim na ogrebotine od peska, kao i koroziju usled kontakta sa morskom vodom – što znači da vam vaš Ultimate uvek može biti na ruci, bez obzira da li se sunčate na plaži ili kupate u moru.

Ukoliko ipak više volite aktivan odmor, plaža je takođe mesto gde se možete zabaviti uz odbojku na pesku, dok u moru imate priliku da vozite kajak ili surfujete. Huawei Watch Ultimate vam pruža mogućnost da u svakom trenutku ispratite sve vaše aktivnosti kroz aplikaciju Huawei Health.

A ako želite da plivate u okeanu ili se pak uputite na neko egzotično mesto za ronjenje, ovaj uređaj može biti pravi izbor za vas, budući da sa njim možete zaroniti do čak 100m. Huawei Watch Ultimate odlikuje i mnoštvo funkcija i različitih režima koje možete izabrati prilikom ronjenja, a takođe će vam pružiti bezbedonosne informacije kao što su upozorenje o dekompresiji i vremenu provedenom pod vodom.

Izađite u divljinu

Odlazak na planinarenje i kampovanje može biti odličan način da se odmorite od užurbanosti svakodnevnog života. Spokojna atmosfera i mirno okruženje prirode mogu vam vratiti energiju neophodnu za vaše svakodnevne aktivnosti.

Prilikom posete neistraženim predelima, pametni satovi poput Huawei Watch Ultimate vam obezbeđuju jednostavnije i bezbednije iskustvo. Tu je ekspeditivni režim, koji transformiše ekran vašeg sata i omogućava dostupnost podataka u realnom vremenu. Na dohvat ruke će vam biti dostupne informacije o vremenu, temperaturi, vazdušnom pritisku, ali i o vašem trenutnom fizičkom stanju.  

U novim i nepoznatim sredinama, može postati opasno ako niste upoznati sa predelima na koje nailazite. Nepoznati vremenski uslovi i teren mogu napraviti nepredviđene poteškoće koje bi uticale na vaš odmor. Huawei Watch Ultimate poseduje GPS tehnologiju koja će omogućiti praćenje i beležiti svaki korak koji ste napravili – čak i kada ste van dometa signala – što će vam pomoći da se vratite na polaznu tačku ukoliko se ikada izgubite.

Ovaj gedžet vam može poslužiti i za noćne šetnje, pa čak i jednonedeljna kampovanja jer poseduje bateriju koja traje do 2 nedelje – što je više nego dovoljno za ekspedicije različitog vremenskog trajanja. Za dodatnu sigurnost, opcija brzog punjenja omogućava da napunite bateriju za samo 60 minuta.

Postanite aktivni sa Huawei zajednicom

Bez obzira na to da li ste napredni nivo ili tek početnik, uvek je bolje okružiti se ljudima sličnih interesovanja, ili ljudima koji će vas motivisati za rast i razvoj. Iskoristite slobodno vreme tokom letnjeg odmora, povežite se sa vašim interesnim grupama i oprobajte se u novim fizičkim aktivnostima.

Koristeći profesionalni sportski režim na Huawei Watch Ultimate, pratite vaš lični napredak u različitim sportovima, od hajkinga pa sve do maratona. Statistike možete pronaći u Huawei Health aplikaciji, i njih lako možete podeliti sa prijateljima, trenerom, ili sportskom zajednicom. Dodatno, uređaj će vam pomoći da razumete sebe tokom treninga, jer konstantno meri otkucaje vašeg srca, kao i nivo kiseonika u vašem organizmu.

Saznajte više na https://consumer.huawei.com/rs/wearables/watch-ultimate/ 

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi