Koji detalj vam najviše smeta kod starih telefona?

Glavni problem kod starenja pametnih telefona je brzi pad performansi, koji mnoge korisnike tera na kupovinu novog uređaja, a ne zbog uzbuđenja oko novih tehnologija

Koji detalj vam najviše smeta kod starih telefona?

Neosporno je da je tržište pametnih telefona dostiglo zrelost, a poslednjih nekoliko generacija uređaja donelo je samo marginalna unapređenja. Inovacije su retke, a svaki napredak u tehnologiji ograničen je na veštačku inteligenciju, performanse kamera ili kombinaciju oba.

Ovaj trend navodi mnoge potrošače, pa čak i one koji su entuzijasti za tehnologiju, da odlože kupovinu najnovijih uređaja, ponekad preskačući čak nekoliko generacija. Izgleda da su pametni telefoni sada u sličnoj poziciji kao tržište laptopova već duže vreme – ne kupujete nužno svaku novu verziju koja je tek neznatno bolja, već čekate da se mala poboljšanja nagomilaju i postanu primetna razlika.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Međutim, realnost je da, za razliku od većine laptopova, pametni telefoni nisu napravljeni da traju toliko dugo, a problemi obično počinju da se javljaju nakon samo 3-4 godine, ponekad i brže ako niste bili pažljivi. Za mnoge korisnike to može biti jedini razlog za kupovinu novog telefona, a ne zbog uzbuđenja zbog nove tehnologije, već zbog nerviranja sa starim uređajem. Sajt Phone Arena je napravio malu anketu u kojoj istražuje glavne razloge zbog kojih vas iritiraju stari telefoni.

Da li se i vi slažete sa ovim razlozima?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi