Kompanija Nothing možda radi na svom pametnom satu

Najnovija potvrda o žigu i sertifikaciji ukazuje na to da bi kompanija Nothing možda radi na svom pametnom satu, to bi mogao da bude njihov sledeći projekat

Kompanija Nothing možda radi na svom pametnom satu

Kompanija Nothing, poznata po svojim jedinstvenim “transparentnim” uređajima, možda radi na svom pametnom satu. Nothing smartwatch bi mogao da bude njihov sledeći veliki projekat, nakon Nothing Phone (2) koji nam stiže sledećeg meseca.

Ranije ove godine, Nothing je podneo zahtev za zaštitni znak pod nazivom “CMF BY Nothing”. Nedavno, isti taj žig je povezan sa proizvodom na listi za sertifikaciju sa model brojem “D395”. Zanimljivo je da je ovaj proizvod klasifikovan kao pametni sat, piše Android Authority.

Ipak, zaštitni znak ne garantuje da će Nothing zapravo izbaciti pametni sat na tržište, ali to je dobar indikator da kompanija makar razmišlja o tome. Zaštitni znak im pomaže da praktično rezervišu svoj brending.

Čak je i Karl Pei, osnivač kompanije Nothing, sugerisao na svom Twitter nalogu da kompanija razmišlja o pametnim satovima. “Učimo o kategoriji”, odgovorio je na pitanje korisnika kada će Nothing izbaciti pametni sat.

Prilično je jasno da kompanija želi da uđe na tržište pametnih satova, ali to su svi detalji koje trenutno imamo. Imajući u vidu da će to biti proizvod kompanije Nothing, možemo da očekujemo neke transparentne elemente, pošto je to njihov stil.

Reč “CMF” je takođe interesantan izbor za zaštitni znak, jer CMF obično označava Color-Material-Finish proces tokom razvoja proizvoda, gde se istražuju opcije za boju, materijal i završnu obradu proizvoda.

Možda dobijemo prvi Nothing proizvod koji neće biti transparentan.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi