Nothing Phone (2) će biti lansiran 11. jula

Globalna premijera Nothing Phone (2) će biti već 11. jula, a pored veće baterije, telefon će imati i Snapdragon 8 Gen 2 čipset kompanije Qualcomm

Nothing Phone (2) će biti lansiran 11. jula

Kompanija Nothing je na Twitteru objavila tizer u kojem najavljuje lansiranje svoje novog modela telefona – Nothing Phone (2), koji će biti dostupan od 11. jula. Pozvali su korisnike da “pređu na svetlu stranu”, uz direktnu referencu na njihovu internet stranicu.

Nothing Phone (2) će biti značajni napredak u odnosu na prethodni model, kompanija obećava pristupačan telefon koji će delovati veoma premijum. Pored toga, potvrđeno je da će Nothing Phone (2) imati Snapdragon 8 Gen 2 čipset kompanije Qualcomm, piše CNET.

Pei je takođe najavio tokom intervjua da će Nothing Phone (2) doći sa baterijom od 4.700 mAh u odnosu na 4.500 mAh koliko je imao Phone (1).

Ovaj brend je relativno nov na tržištu – lansirao ga je osnivač OnePlus-a, Karl Pei, 2020. godine. Međutim, već je privukao pažnju svojim pristupačnim cenama i privlačnim dizajnom. Pei je u utorak objavio da će novi operativni sistem, Nothing OS 2.0, biti dostupan i korisnicima prvog modela telefona do kraja avgusta.

Nothing Phone (1) je dobio veliku pažnju nakon svog prvobitnog lansiranja u inostranstvu, čime je interesovanje korisnika u SAD raslo. Kompanija je navodno prodala oko 750.000 Phone (1) modela, što je oko polovine onoga što je Apple uradio sa prvim iPhone modelom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi