Kraj jedne ere – iPhone 16 iz pakovanja izbacio čuvenu nalepnicu sa Apple jabukom

Pakovanje iPhone 16 serije više neće sadržati Apple LOGO nalepnice. Praksa koja je trajala čitavih 47 godina i koju je Steve Jobs rado praktikovao, sada je ukinuta

Kraj jedne ere – iPhone 16 iz pakovanja izbacio čuvenu nalepnicu sa Apple jabukom

Apple je obavestio svoj kompletan prodajni tim u prodavnicama da pakovanje ovogodišnje iPhone 16 serije više neće sadržati Apple logo nalepnice. Apple logo nalepnice bile su ideja osnivača Stiva Džobsa iz 1977. godine, koja je prvobitno bila zamišljena za promociju računara Apple II, a tradicija je trajala čak 47 godina.

Međutim, Apple je postepeno počeo da izbacuje ovaj klasični poklon, prvenstveno iz ekoloških razloga, s ciljem da ukloni sve plastične proizvode iz pakovanja. Pored iPhone 16 serije, ni nova generacija iPad Air i iPad Pro modela, lansirana u maju ove godine, ne dolazi sa logo nalepnicama u pakovanju, piše 9to5Mac.

Ipak, korisnici koji žele Apple logo nalepnice i dalje imaju mogućnost da ih dobiju. Ako kupite iPhone 16 u nekoj od Apple prodavnica, možete direktno zatražiti ovu klasičnu nalepnicu od prodavca, dok drugi, nezavisni prodajni kanali neće pružati ovu vrstu usluge. I, šta ćemo sada da lepimo po automobilima?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi