Krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije u Srbiji

U Srbiji je zvanično krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije pametnih telefona. Uređaji su dostupni kod operatora, kao i u slobodnoj prodaji

Krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije u Srbiji

U Srbiji je zvanično krenula prodaja nove Huawei Pura 70 serije pametnih telefona. Uređaji su dostupni kod operatora A1, Yettel ili MTS, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji, Shoppsteru ili Ananasu.

Huawei se nakon hvaljene P serije odlučio za nadogradnju i rebrendiranje ove serije pametnih telefona u seriju Huawei Pura. Obnovljena linija oličava svež pristup, spajajući u jednu celinu najsavremeniju kameru, zadivljujući dizajn i zavidnu izdržljivost baterije.

Huawei Pura 70 donosi Ultra Speed Snapshot

Zahvaljujući nekim unapređenim tehničkim predispozicijama, pre svega na polju kamere, poput revolucionarnog sistema za obradu slika Ultra Speed Snapshot-a, Huawei Pura 70 serija korisnicima donosi pregršt novih detalja koji će korisničko iskustvo bez sumnje podići na zavidan nivo.

Uz nove, neograničene mogućnosti istraživanja na polju kreiranja fotografije, Pura 70 serija ostaje dosledna inovativnoj estetici Huawei filozofije, ali se, s druge strane, razlikuje od tradicionalnog geometrijskog dizajna korišćenog u prethodnim verzijama, ponajviše zahvaljujući svom Forward Symbol Design-u. Reč je o oličenju modernog, minimalističkog i elegantno stilizovanog dizajna, koji je već po svom pojavljivanju postao novi vodeći pravac u estetici flagship uređaja.

Uz to, Pura 70 seriju odlikuju i sjajni ekrani sa živopisnim vizuelnim prikazima i tačnom replikacijom boja koji sprečavaju odsjaj na otvorenom, uz superizdržljivo Kunlun staklo koje povećava otpornost na pad za 100%. A za potpun ugođaj brine se Dual SuperCharge punjenje, koje telefone iz Pura 70 serije puni za nekoliko minuta, dok je baterija ovih uređaja dovoljna za višečasovno neometano funkcionisanje, uz mogućnost napajanja drugih uređaja u kratkom roku, pomoću kabla ili čak bežično.

Preuzimajte slobodno svoje omiljene aplikacije na samo jedan klik

Zahvaljujući novim unapređenjima softvera, na AppGallery prodavnici aplikacija od sada je moguće direktno preuzeti WhatsApp, Facebook, Instagram i sve ostale aplikacije zahvaljujući rešenjima treće strane.

Prilikom preuzimanja ovih aplikacija sa AppGallery prodavnice na uređajima iz Huawei Pura 70 serije pametnih telefona korisnik se ne susreće ni sa kakvim preprekama. Prilikom preuzimanja neke od Google aplikacija, na ekranu će se pojaviti pop-up koji je potrebno potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na korišćenje aplikacija. Nakon što odobrite njihovu instalaciju, moguće je bez ikakvih smetnji koristiti željenu aplikaciju.

Cene uređaja:

Huawei Pura 70                      129.999,00 din.

Huawei Pura 70 Pro               149.999,00 din.

Huawei Pura 70 Ultra             184.999,00 din.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi