Lenovo najavio novu ThinkPad seriju pred IFA sajam

IFA sajam samo što nije počeo u Berlinu, a serija najava, objava i predstavljanja je već počela. Lenovo je danas najavio najnoviju liniju ThinkPad laptopova, uključujući i 15-inčni ultrabook namenjen poslovnim korisnicima. Nova linija laptopova ima i nekoliko članova sa integrisanim Haswell procesorom, do

IFA sajam samo što nije počeo u Berlinu, a serija najava, objava i predstavljanja je već počela. Lenovo je danas najavio najnoviju liniju ThinkPad laptopova, uključujući i 15-inčni ultrabook namenjen poslovnim korisnicima. Nova linija laptopova ima i nekoliko članova sa integrisanim Haswell procesorom, dok neki dolaze sa kozmetičkim izmenama. Modeli T440 i T440s su 14-inčni ultrabookovi, trackpadovima bez tastera, uz mehanizam koji se otvara do 180 stepeni. Uređaji su dostupni u konfiguracijama do 12GB RAm-a, sa 1TB HDD-om ili 512GB SSD-om. Primarna razlika između dva modela jeste rezolucija displeja – model T440 ima rezoluciju od 1600 x 900 piksela, dok je T440s 1080p model.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi