Motorola edge 30 fusion dostupan u Pantone boji

Kompanija Pantone je izabrala boju 2023. godine, a Motorola edge 30 fusion je prvi telefon koji je predstavljen u toj boji.

Globalni stručnjaci za preciznost boja u Pantone Colour Institute najavili su Pantone boju godine sa ciljem da naglase simboličku prirodu boje, ilustrujući kako izbor boja oslikava ono šta se dešava u našoj kulturi u određenom trenutku u vremenu. Prvi telefon koji će biti predstavljen u novoj PANTONE 18-1750 Viva Magenta boji je Motorola edge 30 fusion.

Pantone boja godine bira se analizom globalnih trendova i tema tokom godine posmatrajući sve društvene aspekte, od mode do marketinga, društvenih medija, pa čak i politike.

Zahvaljujući globalnom partnerstvu sa kompanijom Motorola u sferi smartfona, Pantone je stekao uvid u to kako se tehnologija i boja prepliću pružajući novu mogućnost ličnog izražavanja, negujući kreativnost i otvarajući sveobuhvatna iskustva za korisnike.

Motorola edge 30 fusion

Motorola edge 30 fusion korisnicima pruža premijum performanse u tankom kućištu koje odlikuje sofisticiran dizajn. Sa vodećim funkcijama na tržištu, koje uključuju bezgranični 6,55” pOLED displej sa 144 Hz osvežavanjem ekrana, Snapdragon 888+ 5G mobilnom platformom i naprednim 50 MP sistemom kamera koji poseduje optičku stabilizaciju slike (OIS), Motorola edge 30 fusion predstavlja savršeni presek performansi i lepote, i na najbolji način otelotvoruje Pantone boju godine 2023.

Pored saradnje u sferi smartfona, Motorolina matična kompanija Lenovo takođe je najavila šire globalno partnerstvo u sferi tehnologije koje će koristiti Pantone boju godine 2023. ekskluzivno za kompjutere i tablete.

Svi prisutni na događaju otkrivanja nove boje godine imali su priliku da urone u “Magentaverse” iskustvo uz pomoć Lenovo ThinkReality A3 pametne naočare za proširenu stvarnost.

Značaj iza Pantone Viva Magenta boje

Pantone boja godine za 2023. sa velikim entuzijazmom otkriva kako izgleda spajanje virtuelnog i fizičkog. Sa osnovom u crvenoj boji sa prizvukom plavih nijansi, ova moćna boja inspirisana je prirodom i dalje istražena kroz tehnologiju kako bi otkrila brojne dimenzije i novi način stvaranja. Kako se simultano upuštamo u brojne dimenzije i prostore, zamućujemo linije onoga šta je opipljivo i digitalno, i tako formiramo sopstveni hibridni identitet.

Viva Magenta simbolizuje ovu vezu naglašavajući način na koji koristimo tehnologiju kako bismo unapredili sebe i razvili sopstveni izražaj. U pitanju je poruka koja se savršeno poklapa sa Motorola i Lenovo misijom osnaživanja korisnika putem tehnologije.

“Naše ekskluzivno, globalno partnerstvo, sa kompanijom Pantone u smartfon kategoriji pomera nas za još jedna korak napred, čineći nas jedinim proizvođačem smartfona koji je lansirao telefon u Pantone boji godine 2023, dozvoljavajući korisnicima da istražuju, kreiraju i pomeraju granice uz pomoć tehnologije. Ova boja na najbolji način reflektuje kulturni pokret u kom se nalazimo, i sa velikim zadovoljstvom donosimo ovu moćnu boju na Motorola edge 20 fusion uređaje širom sveta”, izjavio je Ruben Castano, izvršni direktor za dizajn i korisničko iskustvo u kompaniji Motorola.

“Zaista je bila privilegija istraživati Magenta verse zajedno sa Motorolom i Motorola edge 30 fusion smartfonom. Ujedinjeni smo u verovanju da dizajn, inovacije i lični izražaj mogu da generišu više kreativnih rešenja koja će nas voditi ka budućnosti koja promoviše radost i optimizam”, saopštila je Elley Cheng, potpredsednica kompanije Pantone.

Istražite audio-vizuelno iskustvo uz MOTO BUDS 600 ANC

Viva Magenta donosi potpuno nov način da uronimo u nove tehnologije, svetove i iskustva.  Kako bi  pomogla korisnicima na tom putovanju, Motorola je  uparila specijalno izdanje modela edge 30 fusion sa svojim novim MOTO BUDS 600 ANC slušalicama koje poseduju Snapdragon Sound tehnologiju, isporučujući superiorno audio iskustvo uz hibridnu Active Noise Cancelation tehnologiju. Bilo da se odmarate u avionu, odgovarate na poziv na bučnoj ulici ili slušate muziku u kafiću, možete da očekujete visoku rezoluciju i kristalno čist zvuk – bez obzira na to gde se nalazite.

Dodatne mogućnosti koje nove slušalice donose uključuju Bluetooth multipoint tehnologiju koja omogućava da povežete dva uređaja u isto vreme i Google Fast Pairing, koji omogućava brzo povezivanje slušalica sa telefonom. Kada dođe vreme da ih odložite, kutija sa bežičnim punjenjem pružiće vam do 28 časova korišćenja, pre nego što dođe vreme za novo punjenje.

Pritom, MOTO BUDS 600 ANC dolaze i u PANTONE 19-2118 Winetasting boji koja je dizajnirana da dopuni Pantone boju godine 2023 i specijalno izdanje Motorola edge 30 fusion telefona, stvarajući upečatljiv par i nezaobilazni dodatak vašim autfitima.

Motorola edge 30 fusion dostupnost

Specijalna ograničena serija modela Motorola edge 30 fusion u Pantone boji godine 2023 Viva Magenta, u Srbiji će biti dostupna od sredine decembra zajedno sa MOTO BUDS 600 ANC slušalicama.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi