Motorola Moto G75 dolazi sa Snapdragon 6 Gen 3 i obećanjem pet nadogradnji operativnog sistema

Moto G75 donosi vrhunske karakteristike, dugotrajnu softversku podršku i dobru zaštitu

Motorola Moto G75 dolazi sa Snapdragon 6 Gen 3 i obećanjem pet nadogradnji operativnog sistema

Motorola Moto G75 objava koja se pojavila prošlog meseca, sada je zvanična. Telefon pokreće  Snapdragon 6 Gen 3 SoC i dolazi sa 8 GB LPDDR4X RAM-a i 256 GB UFS 2.2 interne memorije. Motorola Moto G75 radi na Android 14 baziranom MyUX interfejsu i dolazi sa obećanjem pet nadogradnji Android operativnog sistema i šest godina sigurnosnih ažuriranja.

Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama, Motorola UK je u svojoj mejling listi reklamirala G75 sa „softverskim nadogradnjama do 2030. godine” i „trogodišnjom garancijom”, ali zvanične Motorola veb stranice za više zemalja – uključujući i Veliku Britaniju – ne pominju softverske nadogradnje do 2030. godine. Možda se zapravo radi o sigurnosnim ažuriranjima. Ipak, to je impresivno. Nadamo se da će Motorola ispuniti svoje obećanje.

Što se tiče ostalih specifikacija, Motorola Moto G75 ima 6,78-inčni FullHD+ LCD ekran sa osvežavanjem od 120 Hz, maksimalnim osvetljenjem do 1000 nita i zaštitom Gorilla Glass 5. Ekran takođe ima centriranu punch-hole kameru za selfije od 16 MP, ali pošto je u pitanju LCD, skener otiska prsta je ugrađen u dugme za napajanje.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Na poleđini se nalazi glavna kamera od 50 MP sa Sony-LYTIA 600 senzorom. Uz nju dolaze i ultraširoka kamera od 8 MP i „flicker“ senzor. Moto G75 takođe ima AI-podržane funkcije, uključujući Magic Editor, Magic Eraser i Photo Unblur. Sve to napaja baterija kapaciteta 5.000 mAh sa podrškom za 30 W žično i 15 W bežično punjenje.

Ostale karakteristike Motorola Moto G75 uključuju IP68 sertifikat, MIL-STD-810H standard, NFC, stereo zvučnike, Dolby Atmos i Hi-Res Audio. Pored toga, uređaj poseduje USB-C port i microSD slot za proširenje memorije do 1TB.

Motorola Moto G75 dolazi u tri boje: Charcoal Grey, Aqua Blue i Succulent Green. Prvi model ima mat završnu obradu na poleđini, dok druga dva imaju zadnju masku od veganske kože. Motorola još uvek nije objavila informacije o ceni i dostupnosti Moto G75 modela, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi